Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Silvia Kucherenko odhalila tajomstvo štíhlej postavy: Vďaka tomuto čaju jej mama schudla už 8 kíl!
Zdielať na

Silvia Kucherenko odhalila tajomstvo štíhlej postavy: Vďaka tomuto čaju jej mama schudla už 8 kíl!

Zdroj: Instagram/official_silviakucherenko

Ak ste po sviatkoch pár kíl pribrali a chceli by ste ich čo najrýchlejšie zhodiť, môžete vyskúšať špeciálny čaj na chudnutie, ktorý vraj dokáže hotové zázraky!

Ak ste sa rozhodli, že hneď na začiatku roka 2022 zatočíte s kilami navyše, bude to chcieť poriadnu dávku sebazaprenia. Svoju vysnívanú váhu dosiahnete iba pravidelným pohybom a zdravšou stravou. Samozrejme, samotné chudnutie sa dá trochu urýchliť...

​Napríklad aj pitím čaju, ktorý je určený práve na to, aby vám naštartoval metabolizmus a urýchlil samotné chudnutie. Jednému takémuto čaju prepožičala svoju tvár práve Silvia Kucherenko. "Viem, že váha žien je večný problém. A preto som chcela niečo naozaj účinné, čo podporuje trávenie a reálne spaľuje tuky," priznala Silvia. Hoci sama to nepotrebuje, aj ona ho užíva. "Nepijem ho však každý deň, pretože to absolútne nepotrebujem. Tento čaj je primárne určený pre ženy, ktoré chcú zhodiť a zredukovať svoju váhu. Pravidelne a poctivo ho pila moja mama a schudla krásnych 8 kíl," zverila sa blondína. 

Silviina mama Monika vďaka čaju pekne schudla

Súvisiace články

Najčítanejšie