Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Fitneska ukázala FOTO svojho brucha pred a po Vianociach: Ženy, je TO úplne normálne!
Zdielať na

Fitneska ukázala FOTO svojho brucha pred a po Vianociach: Ženy, je TO úplne normálne!

Zdroj: TikTok/elmint

Vianočné sviatky sú obdobím, ktoré väčšina z nás trávi so svojimi blízkymi a okrem iného si dopraje aj veľa dobrého jedla a sladkých koláčikov. Priznajte sa, aj vy máte po sviatkoch vždy nejaké to kilo navyše?

Populárna fitness influencerka El Mint získala tisíce lajkov za úprimné video, v ktorom ukázala svoje brucho pred a po vianočnom hodovaní, píše Daily Star.

Nela Pocisková má dokonalú postavičku, chceme veriť, že aspoň počas sviatkov sa jej tie tehličky stratili! :-)

Pre niektorých však môže byť obdobie sviatkov aj obdobím neistoty, pretože veľa ľudí sa obáva priberania alebo nepríjemne nafúknutého brucha, v našom prípade napríklad aj z chutnej kapustnice či z kalorického majonézového šalátu.

Fitneska El Mint chcela svojím príspevkom upokojiť všetky ženy a odkázala každej jednej, že aj keď to s jedlom a sladkým prehnali, nie je žiaden dôvod, aby sa cítili previnilo, veď vianočné sviatky sú aj o tom, aby sme spomalili a dopriali si aj to, čo trebárs bežne nejeme.

Takto vyzeralo brucho fitnessky pred Vianocami. 

TikTok/elmint

A toto je jej prejedené a nafúknuté brucho po sviatkoch... 

TikTok/elmint

​Ženy fitnessku za úprimné video vychválili a poďakovali jej, že ukázala, že aj profesionálni športovci sú len obyčajní ľudia a potrebujú aspoň počas sviatkov vypnúť a zabudnúť na prísnu a zdravú stravu.

Ako ste na tom momentálne vy? Chystáte sa nakopnúť až po Novom roku?

@elmint When I tell you I ate GOOD yesterday ?? 0 guilt 0 regrets xx #christmas #bodypositivity #bodypositve #bloating #fyp #elmint #christmas ♬ amiadennett hotties only creds jessrosinaarmstrong - mimi ?

Súvisiace články

Najčítanejšie