Skoro jasno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Obézna žena podstúpila radikálnu premenu: Zhodila 50 kíl a ľudia ju nespoznávajú
Zdielať na

Obézna žena podstúpila radikálnu premenu: Zhodila 50 kíl a ľudia ju nespoznávajú

Zdroj: Profimedia

Za rok a pol sa z mladej ženy s obrovskou nadváhou stala kočka ako hrom! Pozrite sa, ako fantasticky teraz vyzerá!

Angličanka Emily Nuttall (21) vážila v apríli minulého roka ešte 129 kíl. Odvtedy sa jej život radikálne zmenil a vďaka zmene životosprávy dnes vyzerá ako úplne iná osoba.

Obezita nám môže spôsobiť množstvo zdravotných komplikácií.

Závislá od sladkého

Kvôli nadváhe ju v škole šikanovali a niesla to veľmi ťažko. „V škole som bola vždy za tú najtučnejšiu a často si ma aj kvôli mojej váhe doberali, čo mi veľmi sťažovalo dospievanie,“ cituje mladú ženu Daily Mail.

Pred tromi rokmi jej diagnostikovali chronické ochorenie – fibromyalgiu. Tá jej spôsobila neznesiteľné bolesti, kvôli ktorým sa cítila oslabená a začala ešte viac jesť. „Jedlo sa pre mňa v tomto období stalo útechou vo všetkom a zbavovalo ma stresu, ale tiež výrazne ovplyvňovalo moje zdravie,“ priznáva. Jej pribúdajúce zdravotné problémy a nárast hmotnosti mali drastický vplyv na všetky oblasti jej života. „Bola som izolovaná od všetkých svojich priateľov, nešťastná a agresívna,“ priznala.

Emily priznáva, že so závislosťou najmä na sladkom bojovala celý život. Za deň prijímala v priemere až 7-tisíc kalórií. Jedného dňa, keď si sadla pred televízor a opäť otvárala vrecko so sladkosťami, chytila ju úzkosť a rozhodla sa, že takto ďalej nemôže žiť. 

Profimedia

Chudnutie jej vrátilo chuť žiť 

Emily ihneď stopla konzumáciu sladkých a nezdravých jedál a kontaktovala výživového poradcu, ktorý jej pomohol urobiť neskutočný pokrok. „Po roku, odkedy sa držím nastaveného plánu, som zatiaľ schudla 50 kíl a môj život sa úplne zmenil,“ hovorí s radosťou mladá žena a dodáva, že konečne si užíva aj spoločenský život. 

Profimedia

Dnes už schudnutá a šťastná mladá žena radí všetkým ktorí chcú schudnúť ako ona, by sa uistili, že to robia pre seba, a nie pre niekoho iného.

Klobúk dole, fantastická premena!

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie