Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Ako dnes vyzerá Kevinova mama z filmu Sám doma? Tvár herečky vás poriadne prekvapí!
Zdielať na

Ako dnes vyzerá Kevinova mama z filmu Sám doma? Tvár herečky vás poriadne prekvapí!

Zdroj: Profimedia

Od premiéry jednej z najúspešnejších komédií všetkých čias ubehlo už vyše tridsať rokov a stále nás baví. Pozrite sa, ako sa zmenila herečka, ktorá skvelo stvárnila mamu malého Kevina.

Z Macaulaya Culkina alias Kevina McCallistera je dnes už hrdý tato krásneho synčeka, jeho filmový otec žiaľ už nežije a mame ťahá na 70. Pozrite sa, ako táto herečka po rokoch vyzerá, spoznali by ste ju?

Aké by to boli Vianoce bez kultového filmu Sám doma? Nenechajte si ho ujsť 22.12 a na Štedrý večer vás čaká Sám doma 2: Stratený v New Yorku. Aj tento rok bez reklamy o 20:35 na JOJke!​

Takto sa zmenili herci z kultového filmu Sám doma.

„Na koho sme zabudli?“ „Na Kevina!“ Kto by si nepamätal zábudlivú mamu, ktorá nechala doma svojho syna Kevina vo filme Sám doma. Herečka Catherine O'Hara vyzerá úplne inak ako v dobe svojej najväčšej slávy a zrejme by ste ju nespoznali.

Catherine začala svoju hereckú kariéru už v roku 1975, ale najväčšiu slávu jej priniesla práve úloha mamy Macaulaya Culkina alias Kevina vo filmovej klasike Sám doma, ktorú už žiadna z ďalších úloh neprekonala.

Rodenej Kanaďanke to zvýšilo sebavedomie, pribúdali jej ďalšie a ďalšie ponuky a snažila sa presadiť aj v iných oblastiach. Začala sa venovať dabingu, písať scenáre a so sestrou Mary skúšala aj spievať.

Žiadne zákroky nepriznala

O slávnej herečke sa hovorí, že to prehnala s botoxom, čo sa na jej mimike dosť podpísalo. Ona sama však žiadny zákrok na tvári nepriznala. Fanúšikovia o ňu majú v poslednej dobe strach, pretože prekvapila veľmi vychudnutou tvárou, ktorá je aj napriek kozmetickým zákrokom plná vrások a herečka tak vyzerá oveľa staršie.  

Profimedia

Čo je na nej obdivuhodné, je jej fit postava, ktorú si aj v 67 rokoch stále udržiava pevnú a štíhlu. Pravidelne športuje, chodí na dlhé prechádzky a snaží sa stravovať čo najzdravšie.

Catherine O'Hara  je od roku 1992 vydatá za dizajnéra a režiséra Bo Welcha. Spoločne majú dvoch synov, ktorých sa snažia chrániť od pozornosti médií.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jay (@the_disney_ghoul)

Súvisiace články

Najčítanejšie