Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Jasmina ukázala FOTO svojho otca v plavkách: Neuveriteľné, tomuto chlapovi ťahá na 70!
Zdielať na

Jasmina ukázala FOTO svojho otca v plavkách: Neuveriteľné, tomuto chlapovi ťahá na 70!

Zdroj: TV JOJ

Obľúbená jojkárska moderátorka je hrdá na svoje balkánske korene a tiež na svojich rodičov, po ktorých zjavne zdedila len to najlepšie. Jej otec môže byť postavou a kondičkou vzorom aj o polovicu mladších, pozrite sa, ako vyzerá!

Aj keď sú rodičia moderátorky jojkárskej šou Česko Slovensko má talent rozvedení, vyzerá to tak, že majú stále dobra vzťahy. Jasmina nešetrí chválou ani na jedného z nich a hoci ich na sociálnych sieťach až tak často nezverejňuje, občas urobí výnimku. Tentokrát sa pochválila zábermi svojho otca a jej fanúšikom takmer oči vypadli.

​Jasminin otec je určite vzorom aj pre svojho vnúčika Sanela. Toto o ňom Jasmina prezradila!

“Všetkých vás tu pozdravuje tento drak, ktorého o chvíľu neminie 70tka! Ja tomu nemôžem uveriť!” napísala pod príspevok Jasmina a komplimenty na jeho vymakanú postavu sa začali len tak hrnúť.

Enver Alagič pochádza z Bosny, no žije vo Viedni a s rodinkou svojej dcéry sa snaží byť čo najviac. Že je v neuveriteľnej kondičke už predviedol niekoľkokrát, nedávno sa napríklad zúčastnil známeho bežeckého maratónu v Bratislave a Jasmina sa pochválila aj tým, ako poctivo cvičí a po celý život sa udržiava fit. 

WAU, klobúk dole, takto vyzerať pred sedemdesiatkou by chcel asi každý!

Instagram/Jasmina Alagič Vrbovská

Súvisiace články

Najčítanejšie