Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ako vyzerá Štedrý večer u Zuzany Čaputovej? Toto by ste nečakali!
Zdielať na

Ako vyzerá Štedrý večer u Zuzany Čaputovej? Toto by ste nečakali!

Zdroj: Instagram

Myslíte si, že Vianoce v dome našej prezidentky sa líšia od tých, aké má väčšina Slovákov? Zuzana Čaputová sama prezradila, ako to u nich vyzerá.

Prezidentka Slovenskej republiky bola včera ráno hosťkou Ranných novín televízie JOJ. Zuzana Čaputová sa angažuje v boji proti domácemu násiliu páchaného na ženách a to bol aj dôvod, prečo si privstala a zavítala do spomínanej relácie.  

​Okrem vážnych tém však čo-to odhalila aj zo svojho súkromia. Na pretras prišli aj blížiace sa najkrajšie sviatky v roku. Aké sú prípravy u nej doma? So svojimi dcérami vyzdobí svoj dom rovnako, ako to robia iné rodiny. Veľmi podobne to vyzerá aj pri jej štedrovečernom stole, kde si večeru vychutnáva so svojou najbližšou rodinou a to bez ochranky, ktorá ju na každom kroku sprevádza. Keď sa moderátorka prezidentky opýtala, či ochranka sedí aj pri ich stole, Zuzana pobavene priznala: "V rámci môjho domu prežívame bežné súkromie rodiny, takže toto nie."

Trochu inak je to však s darčekmi. Rozbaľovanie niektorých z nich sa nevyhne kontrole pyrotechnika! „Štandardný postup je taký, že keď príde darček zvonka, nie od mojich dcér, partnera a najbližších, tak to kontroluje pyrotechnik. Všetko je pod kontrolou, okrem darčekov od mojich najbližších,” dodala Zuzana Čaputová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie