Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Veľký horoskop na december: Kto si užije randenie a koho čakajú starosti v práci?
Zdielať na

Veľký horoskop na december: Kto si užije randenie a koho čakajú starosti v práci?

Zdroj: unsplash.com

Čo si posledný mesiac v roku pripravili hviezdy práve pre vaše znamenie? Zistite hneď, čo vás najbližšie dni čaká!

Pre ktoré znamenia bude mesiac december úspešný na poli lásky? Kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty? Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v decembrovom horoskope!

Hľadáte tip na dobrú knihu pod vianočný stromček? Nech sa páči niekoľko tipov!

Baran

Skraja novembra sa šťastie usmeje na platonicky zamilovaných Baranov a ponúkne početné možnosti na zoznámenie. Od 5. 12. ale Venušina kvadratúra spôsobí, že sa v žiadnej náručí neohrejete veľmi dlho. Užívate si randenie bez záväzkov. V práci sa snažíte získať lepšie finančné ohodnotenie, nadriadený ale potrebuje vidieť, že si ho skutočne zaslúžite. Koncom mesiaca ste v skvelej pracovnej kondícii a prekypujete nápadmi.

Profimedia

​Býk

Po celý mesiac sa radujete z prosperujúcich milostných vzťahov. Venušin trigon s Uránom sľubuje na začiatku decembra stretnutie so sympatickým náprotivkom. Okamžite to medzi vami zaiskrí! Oproti tomu v zamestnaní musíte všeličo prehryznúť. Nadriadení sú nespokojní s vašimi výsledkami, a preto je nutné premýšľať každý krok a rozvíjať svoje nadanie. Po 13. decembri táto zmena začne prinášať prvé výsledky. 

​Blíženci

Rok sa síce blíži k svojmu koncu, ale Blíženci rozhodne nemajú čas na rekapituláciu. Máte plnú hlavu pracovných záležitostí, keď kvôli nepozornosti neustále riešite nejaké chyby. Od 13. 12. sťažuje situáciu Mars v opozícii. Nevyplatí sa púšťať do ošemetných diskusií s vedúcim, opatrnosť je vyžadovaná aj pri obchodovaní. Zasahuje bohužiaľ aj do partnerskej sféry, kde hustne atmosféra a rozhovor viazne. ​

Profimedia

​Rak

V poslednom mesiaci tohto roku sa na rakov usmeje šťastie v láske. Obklopujú vás skvelé tváre, ktoré vám ostatné znamenia môžu len závidieť. Pracovná sféra vyzerá rovnako sľubne! Podávate skvelé výkony a v hlave sa vám blysne myšlienka na prémie aj povýšenie. Od 13. 12. sa bohužiaľ ružové zámky rozplývajú. Zhoršuje sa dohoda s nadriadeným a je vhodnejšie držať si odstup. Prípadné chyby riešte okamžite. 

Lev

Kňažka lásky sľubuje pod vianočný stromček výnimočný dar! Na začiatku decembra ste sklamaní z náprotivkov, ktoré sa vám ponúkajú, ale od 13. 12. sa vaše možnosti premieňajú. Niekto vám padne do oka! Na pracovisku sa môžu objavovať nezhody s nadriadeným. Snažte sa eliminovať zbytočné chyby a nezadávajte mu príčinu k hádke. Než skončí rok, môžete mu vďaka svojej usilovnosti dokázať, že ste človekom na svojom mieste. 

Profimedia

Panna

Na konci roka vás doženú pracovné povinnosti, ktoré treba nutne dokončiť. Pozor na prokrastináciu aj poletovanie v ríši predstáv. Kvôli tomu sa dopúšťate zbytočných chýb a predlžujete termíny. Druhá dekáda našťastie dodáva väčšie sústredenie. Uvedomíte si slabé stránky a naprávate, čo sa dá. Venušin trigon prináša veľa nápadníkov, ale vyberajte starostlivo. Nie všetci hľadajú perspektívny vzťah! 

Váhy

Ani v závere roka nebudú zrodenci Váh zaháľať. Naskytne sa vám skvelá pracovná príležitosť, ktorá v dôležitosti predstihne aj vianočné sviatky. Nezastaví vás ani negatívna kvadratúra Merkúru, bojujete húževnato a s ohromným nadšením. V milostnom živote nastala skutočná zima. Vplyvom Afrodity upínate city k nesprávnemu človeku. Veľmi častá je platonická láska. Po 12-tom sa z tohto mámenia preberiete. 

Profimedia

Škorpión

Zrodencov v znamení Škorpióna čaká harmonické obdobie vo vzťahoch. Venušin sextil ponúka krásne vyhliadky pre čerstvo zamilovaných aj dlhoročné manželstvá. Singles sa okolo 6. 12. môžu tešiť na úžasné rande. Pracovná sféra také jasanie neposkytuje. Mnoho Škorpiónov sa dokonca rozhodne dať výpoveď kvôli zlej atmosfére. Až týmto krokom prinútite vedenie k diskusii o výške platu alebo neuspokojivých pracovných podmienkach. 

Strelec

Spoločenská nálada Strelcov perfektne korešponduje s decembrovým programom. Nevynechávate žiadne stretnutie, sami ste aktívni a pozývate kamarátov na návštevy. Singles môžu v druhej polovici mesiaca prehĺbiť kamarátstvo v niečo oveľa silnejšie! Na pracovisku sa nezhodujete s niektorými kolegami. Podozrievate ich z nekalého správania a mnohokrát sa o svojej maličkosti dopočujete klebety. Snažte sa to brať s nadhľadom. 

Profimedia

​Kozorožec

V poslednom mesiaci roka vstúpi do života výnimočná osobnosť, ktorá spôsobí zvrat v mnohých oblastiach. S veľkou pravdepodobnosťou sa stane vašim budúcim partnerom! Venušina konjunkcia s Plutom vábi do spoločnosti hlavne okolo 11. decembra. Rovnaké obdobie je vhodné na kariérny rozmach. Prehnanú skromnosť bokom - lepšie platové aj pracovné podmienky si zaslúžite. Prijmite ich ako predčasný darček! 

Vodnár

Milí Vodnári, v prvej decembrovej polovici neviete, kde vám hlava stojí. Dostávate sa do pracovného presu. Dokonca môžete dať nadriadenému nôž na krk a pohroziť odchodom. Od 13. 12. sa pracovné podmienky zlepšujú. Milostný život je bohužiaľ jednou veľkou neznámou. Čerstvo zamilovaných opúšťa prvotné nadšenie z ich idolu. Vydržte pár dní, každý deň nie je nedeľa a vaša polovička si zaslúži ďalšiu šancu. 

Profimedia

​Ryby

Užívate si slávnostné adventné obdobie so všetkým, čo k tomu patrí. Prípravy na Vianoce tento rok prežívate vo veľkom štýle. S priateľmi a kolegami si vymieňate recepty na pečivo, deň za dňom vylepšujete výzdobu a darčeky máte poschovávané po celom byte. Od 13. 12. sa ale nálada premieňa. Bojujete s vnútornou nervozitou a stačí málo, aby ste na svojich blízkych vybehli. Pokiaľ sa neupokojíte, môžete si dokonca vykoledovať zranenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie