Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kvôli obrovským prsiam jej zablokovali účty na sociálnych sieťach: Nikto neverí, že sú pravé
Zdielať na

Kvôli obrovským prsiam jej zablokovali účty na sociálnych sieťach: Nikto neverí, že sú pravé

Zdroj: Profimedia

Hoci ona je spokojná a pyšná na to, čím ju príroda obdarila, pravidelne sa stretáva aj s kritikou a obviňovaním. Dôvodom je jej extrémne bujarý hrudník.

Američanka Shirley Flynn (40) sa posťažovala, že ju sieť TikTok už niekoľkokrát zablokovala za to, že príliš odhaľuje svoje poprsie. Vnadná kráska sa cíti diskriminovaná a uráža ju aj to, že ju ľudia obviňujú, že klame a tají plastiky.

Modelka Chrissy Teigen sa nedávno zbavila silikónov a ukázala, ako teraz vyzerajú jej prsia...

Na svoje melóny je pyšná​

Shirley dostáva takmer denne desiatky nenávistných komentárov od cudzích ľudí, ktorí tvrdia, že jej prsia nie sú prirodzené. „Väčšina takýchto komentárov mi prichádza z falošných profilov alebo od žien, ktoré majú malé prsia,“ povedala Američanka pre Daily Star a dodala, že za všetkým je podľa nej žiarlivosť.

„Nie všetky ženy s veľkými prsiami majú za sebou plastiku,“ povedala nahnevaná sexica a dodala, že podobnú operáciu by si ani nemohla dovoliť.

Shirley najviac hnevá práve jej obľúbený TikTok, ktorý ju neustále blokuje, pritom vyzývavé ženy s menšími prsiami môžu bez problémov odvážne fotografie zverejňovať.

Nuž, možno by sa namiesto sťažovania mohla zamyslieť nad tým, či by sa podobné fotografie nedali nafotiť aj vkusnejšie, čo poviete?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie