Polojasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Ako získať špičkovú klimatizáciu? Takýto je postup
Zdielať na
Relax a zdravie

Ako získať špičkovú klimatizáciu? Takýto je postup

PR ČLÁNOK K príjemne vychladenému domovu stačí málo. Kontaktujte tých správnych odborníkov a nasledujúce leto máte bez starostí.

Aj posledné leto nás presvedčilo o tom, že extrémne horúce teploty zasahujú čoraz častejšie aj Slovensko. Zdá sa, že sa napriek geografickej polohe a miernym klimatickým podmienkam, extrémne horúcim letám už nevyhneme. Dôsledky klimatickej krízy už nevnímajú len obyvatelia južných oblastí Slovenska. Teplotné rekordy prekonávajú aj severnejšie položené miesta.

Práve kvôli neznesiteľným horúčavám je pre čoraz viac domácností klimatizácia tým pravým riešením. Jej najväčšiu výhodu poznajú všetci. Dokáže ochladiť vzduch v miestnosti a v horúcich letných dňoch premeniť váš rozpálený byt či dom na príjemné miesto. Zvážte preto, či by klíma nemala mať nasledujúcu sezónu svoje miesto aj vo vašej domácnosti. Zima je navyše ideálne obdobie, kedy si klimatizáciu zakúpiť. Do leta je ešte ďaleko a vy tak budete mať dostatok času na výber a inštaláciu. Okrem toho si ňou môžete v zimných mesiacoch doma prikúriť.

Klimatizácia nie je luxus, ale nutnosť

Posledné leto bolo podľa údajov Slovenského hydrometeorologického ústavu (SHMÚ) jedno z najteplejších a plné extrémov. V južných regiónoch bolo zaznamenaných až 34 tropických dní, kedy teplota vystúpila nad 30°C. V júli boli dokonca zaznamenané historicky najdlhšie horúčavy, ktoré trvali nepretržite až 14 dní. Tendencia stále horúcejších letných dní sa výrazne zvyšuje a klimatológovia očakávajú, že teploty budú stúpať z roka na rok, takže tu o pár desaťročí budeme mať klimatické podmienky prímorských letovísk, ale bez mora.

Denné i nočné teploty, ktoré sa šplhajú do extrémov dokážu premeniť váš domov na miesto, kde sa nedá existovať. Ak sa chcete vo vlastnej domácnosti cítiť príjemne, klimatizácia do bytu alebo domu tak nie je luxusným elektrickým spotrebičom, ale skôr absolútnou nevyhnutnosťou.

Ak nechcete, aby vám bolo nasledujúce leto horúco a chcete si vychutnávať pohodlie svojej príjemne vychladenej domácnosti vyberte si klimatizáciu od spoľahlivých a overených odborníkov, ktorým môžete dôverovať a obrátiť sa na nich s akoukoľvek otázkou. Nemajú problém s dodržiavaním termínov a pracujú rýchlo a dôkladne. Presne takých nájdete v ZSE.

unsplash.com

Ako získať špičkovú klimatizáciu?

Na začiatku by ste sa mali rozhodnúť, aká klimatizácia je pre vás najvhodnejšia. Pri rozhodovaní vám pomôže článok, kde ZSE odborník vám radí, ako si vybrať správny typ klimatizácie. Ak si stále nie ste istý správnosťou vášho výberu, kontaktuje ZSE poradcov pre klimatizácie, ktorí vám radi odpovedia na akékoľvek otázky týkajúce sa výkonu, montáže alebo fungovania klimatizácie a tiež pomôžu s výberom správneho riešenia pre vašu domácnosť.

Rovnako si môžete dohodnúť osobné stretnutie v ZSE Centre, kde si budete môcť jednotlivé modely pozrieť osobne. Vyskúšate si možnosti ovládania, prípadne sa budete môcť rozhodnúť pre niektorú z dizajnových klimatizácií, ktoré váš domov nielen vychladia ale zároveň skrášlia.

Ak ste si vybrali vhodný model, je potrebné vyplniť online objednávkový formulár. Do niekoľkých dní sa vám ozve pracovník ZSE, potvrdí vašu objednávku a dohodne s vami všetky podrobnosti. Nasleduje obhliadka vašej domácnosti, pri ktorej vám montér poradí, kam je najvhodnejšie nainštalovať vnútornú a vonkajšiu jednotku. Ďalej preverí vhodnosť vybraného riešenia a vystaví vám zálohovú faktúru.

Po uhradení zálohy nasleduje do 10 dní samotná montáž klimatizácie. Klimatizáciu vám montážni pracovníci dovezú, nainštalujú a predvedú možnosti jej ovládania. Nakoniec sa môžete rozhodnúť pre doplatok faktúry jednorazovo alebo pomocou splátkového kalendára.

 Klimatizáciu nikdy neinštalujte sami

Samotná inštalácia klimatizácie je v riešení od ZSE zahrnutá v cene klimatizácie a to vrátane dopravy a montážneho materiálu. V cene je aj elektrický kábel a medené rúrky, vedené v bielej lište na prepojenie vnútornej a vonkajšej jednotky do určitej vzdialenosti - presná vzdialenosť je uvedená pri každej klimatizácii. Inštalácia zariadenia trvá 4 – 5 hodín. Ak vás zaujíma, čo všetko vás pri inštalácii zariadenia čaká, prečítajte si článok o montáži klimatizácie, v ktorom sa dozviete užitočné informácie.

Klimatizáciu sa nikdy nepokúšajte inštalovať sami. Vždy si zaistite spoľahlivú firmu, ktorá dokáže pokryť všetky technické práce. Odborná firma k vám zároveň vopred príde na obhliadku bytu, poradí vhodné miesto kam klimatizáciu umiestniť, vysvetlí vám celý proces inštalácie a dohodne si s vami presný termín montáže.

Montáž si vyžaduje odborný prístup, pretože sa môžete stretnúť s problémom, ktorý nebudete vedieť vyriešiť. Klíma do domu alebo bytu môže byť pri neodbornej manipulácii poškodená a vy tak stratíte záruku poskytovanú výrobcom.

Pri riešeniach ZSE Klima Bezstarosti navyše získate záruku počas celej doby platnosti služby Bezstarosti, minimálne po dobu 4 alebo 6 rokov. S udržiavaním klimatizácie tak nebudete mať žiadne starosti navyše. V prípade poruchy na zariadení, kontaktujete odborníkov a tí vám váš problém pomôžu vyriešiť.

 Klimatizácia s množstvom výhod od ZSE

Dodanie a montáž klimatizácie od ZSE je rýchle a spoľahlivé, pretože všetky modely sú dostupné skladom. V mimo sezónnom období môžete navyše získať špičkový model za veľmi príjemnú cenu a budete tak pripravení na nasledujúce leto. S klimatizáciou od ZSE získate aj niekoľko ďalších výhod.

  • Na každú klimatizáciu získate zľavu 100 EUR a ako bonus darčekový kupón v hodnote 15 EUR do kníhkupectva Martinus.
  • Klimatizácia vás nebude stáť viac ako 1 euro na deň.  V ponuke ZSE Klima Bezstarosti si môžete vybrať klimatizáciu na splátky už od 31 EUR/ mesiac.
  • Získate niektorú zo špičkových klimatizácií Daikin a Samsung s vysokou energetickou efektivitou a inteligentnými funkciami.
  • Vychutnáte si chladenie s výnimočne nízkou hlučnosťou na úrovni 20 – 30 dB (rovnaká hlučnosť ako šum padajúceho lístia). Klimatizácia vás vďaka tichému režimu nebude rušiť ani počas spánku alebo pri práci počas dňa.
  • Nemusíte zaplatiť celú cenu riešenia ihneď po jeho montáži. Po zaplatení zálohovej platby po obhliadke vo výške 200 €, si môžete zvyšok sumy rozdeliť na pravidelné mesačné splátky po dobu 4 alebo 6 rokov. 
  • Vďaka inteligentným funkciám môžete klimatizáciu ovládať aj na diaľku cez aplikáciu v smartfóne. Požadovanú príjemnú teplotu si tak viete nastaviť odkiaľkoľvek, už pred príchodom domov.
  • Ku všetkým klimatizáciám od ZSE získate elektrinu pre klimatizáciu so zľavou alebo úplne zadarmo. 
  • V rámci služby Bezstarosti získate predĺženú záruku počas celej doby platnosti tejto služby. Ak klimatizácia prestane fungovať, ZSE ju opraví alebo vymení za novú. Zároveň získate každoročnú servisnú prehliadku spojenú s čistením klimatizácie.

Zdielať na

Najčítanejšie