Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Slovák si objednal vianočný stromček online: Domov mu prišla táto hrôza!
Zdielať na

Slovák si objednal vianočný stromček online: Domov mu prišla táto hrôza!

Zdroj: Pixabay.com

Niektorí si Vianoce bez živého stromčeka nevedia predstaviť, iní dávajú už roky prednosť umelému. Práve pre ten sa rozhodol aj tento Slovák, ktorý z objednaného tovaru zostal zaskočený.

Možno aj vy patríte k tým Slovákom, ktorí radi nakupujú z pohodlia svojich domovov. Okrem oblečenia, elektroniky, topánok a kozmetiky si niektorí objednávajú aj vianočný stromček. 

Silvia Lakatošová začala s prípravami na Vianoce. Ako to u nej vyzerá?

​Podobne to urobil aj tento Slovák, ktorý si v jednom z online obchodov vyhliadol malý strom, objednal si ho a čakal. Keď mu však zakúpený model prišiel, ostal sklamaný. "Rád by som upozornil na výrobcu vianočných stromčekov, že aký veľký je kontrast medzi ich ponúkanou kvalitou a realitou, ktorá vám príde domov. Pripomína mi to skôr štetku na vymetanie komínov alebo WC kefu, ale vianočný stromček veru nie. Nech si dajú potenciálni kupci pozor, hlavne teraz v predvianočnom období. Nech nie sú nemilo prekvapení týždeň pred Vianocami," priznal sklamaný muž a priložil aj fotku, ktorá hovorí za všetko. Mali ste aj vy podobnú skúsenosť?

Súvisiace články

Najčítanejšie