Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Z jej vianočného stromčeka sú ľudia nadšení! Vyzerá luxusne, no ozdoby sú za pár drobných
Zdielať na

Z jej vianočného stromčeka sú ľudia nadšení! Vyzerá luxusne, no ozdoby sú za pár drobných

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Aj za málo peňazí môžete mať veľa muziky a týka sa to aj vianočnej výzdoby. Kreatívny nápad tejto ženy zožal na sociálnych sieťach veľký úspech, pozrite sa, prečo!

Mladá mamička, ktorá zdieľa na TikToku príspevky pod menom Ninoshka zverejnila video svojho vianočného stromčeka, ktoré sa stalo okamžite virálne. Ľuďom sa jej nápad veľmi zapáčil a mnohí sa ním pri sviatočnej výzdobe plánujú chystajú inšpirovať.

Silvia Lakatošová miluje Vianoce a s rodinou zdobia svoj dom už od teraz!

Vo videu môžete vidieť konečný výsledok – ozdobený stromček, ktorý pôsobí veľmi moderným až luxusným dojmom, opak je však pravdou. Mamička našla spôsob, ako na vianočných ozdobách ušetriť a podarilo sa jej to na výbornú!

Stromček je bohato vyzdobený ozdobami v zlato-bielej a čiernej farebnej kombinácií a na prvý pohľad by si určite nikto nevšimol, že je niečo trochu inak. Šikovná mamina namiesto drahých ozdobných gulí použila lacné balóny, ktoré nafúkla iba do polovice, zaviazala a zakryla všetky prázdne miesta na stromčeku, píše denník The Sun. 

TikTok/ninoshka_xo

Ninoshka svoj trik použila aj po minulé roky a vraj takto vydržia bez problémov aj tri týždne a vôbec nič sa nestane ani keď sú v blízkosti nafúknutých ozdôb svetielka. 

Čo poviete na tento nápad vy? Vyskúšate si to tiež?

@ninoshka_xo

How would they know!##holiday ##VansCheckerboardDay ##BetterTogetherChallenge ##PlutoTVDecades

♬ original sound - Ninoshka._.xo

Súvisiace články

Najčítanejšie