Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Takýto predvianočný rituál by ste u Verešovej nečakali: Za TOTO jej tlieskajú úplne všetci
Zdielať na

Takýto predvianočný rituál by ste u Verešovej nečakali: Za TOTO jej tlieskajú úplne všetci

Zdroj: Instagram/andreaveresovaofficial

Jedna z našich najznámejších missiek je stále veľmi žiadanou modelkou, no jej život sa netočí iba okolo pózovania a fotenia. Okrem mnohých iných aktivít pravidelne podporuje aj charitatívne projekty a toto je jeden z nich.

Možno ste netušili, no Andrea Verešová pravidelne spolupracuje s plzenským detským domovom Domino prostredníctvom svojho Nadačného fondu. Pre deti z tohto domova organizuje rôzne športové a kultúrne podujatia a v predvianočnom období robí spolu s deťmi krásnu aktivitu.

Tradičnou akciou, ktorú Andrea Verešová každý rok realizuje spolu s deťmi a zamestnancami, je spoločné vyrábanie adventných vencov. Tie sú potom určené na predaj a zo zisku sa kupujú vianočné darčeky pre ne.

“Aj tento rok sme dodržali tradíciu a vyrábali sme s deťmi z detského domova Domino adventné vence, ktoré ich nielen učia tvorivosti a tradíciám, ale určite každého potešia. Najkrajšie vence sa budú predávať a výťažok poputuje deťom na splnenie vianočného želania. No nie je to nádhera?” napísala Andrea na Instagram, čím si získala priazeň aj tých, ktorí ju večne kritizujú za príliš odhalené fotky.

Musíme uznať, že takto jej to svedčí rozhodne viac a tiež jej dávame palec hore!

Súvisiace články

Najčítanejšie