Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zúfalá prosba Kristíny Tormovej na Slovákov: Minulý týždeň mi zomrel kamarát...
Zdielať na

Zúfalá prosba Kristíny Tormovej na Slovákov: Minulý týždeň mi zomrel kamarát...

Zdroj: Instagram/kristina.tormova

Populárna herečka a spisovateľka Kristína Tormová tentoraz využila svoj vplyv, ktorý má na ľudí, aby ich prinútila zamyslieť sa nad dôležitosťou očkovania. Sama sa totiž ocitla v situácii, ktorú prežíva množstvo Slovákov.

Kým mnohé známe tváre sa ku očkovaniu na sociálnych sieťach radšej nevyjadrujú, lebo sa boja, že by mohli prísť o sledovateľov, sú aj odvážnejšie, ktoré svoje názory verejne vyjadria. Jednou z nich je aj Kristína Tormová. 

​"Ľudia často vravia, nech už dám pokoj s tým covidom, lebo furt je všetko len o ňom. Viete, ono to asi bude naozaj preto, lebo je naozaj všetko o ňom…naše životy, životy detí, bežné fungovanie…nová realita a pokiaľ nedosiahneme vyššiu zaočkovanosť, zrejme tu s nami bude ešte dlho... Minulý týždeň mi na covid zomrel kamarát. Veril konšpiráciám, neveril očkovaniu," priznala otvorene matka troch detí, ktorá by si zrejme želala konečne žiť ako predtým. Zdá sa, že toto želanie, aj mnohých Slovákov, je v momentálnej situácii v nedohľadne. Aj preto sa Kristína pridala k tým známym tváram, ktoré robia osvetu a snažia sa Slovákov presvedčiť, aby sa dali zaočkovať. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova)

"Mám dosah, mám sledovačov a cítim, že je mojou povinnosťou využiť to aj na tieto témy. Keď dokážem predávať všeličobárčo, snáď budem užitočná aj tu. Vraj nemám písať o covide, že mi odídu followeri…je to možné. Mňa však mrzí niečo úplne iné…odchádzajú ľudia z môjho okolia…navždy…lebo covid," dodala smutne. S jej slovami takmer okamžite súhlasili tisícky aj verejne známych ľudí. Čo si myslíte vy?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova)

Súvisiace články

Najčítanejšie