Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Obézne sestry by ste dnes nespoznali: Zhodili takmer 80 kíl a vyzerajú fantasticky!
Zdielať na

Obézne sestry by ste dnes nespoznali: Zhodili takmer 80 kíl a vyzerajú fantasticky!

Zdroj: Profimedia

Keď im nadváha začala vážne ohrozovať zdravie, vedeli, že je najvyšší čas radikálne zmeniť svoj život. Po premene vyzerajú super, cítia sa fit a konečne si môžu užívať aj to, čo im kilá navyše nedovoľovali.

Sestrám Amande (33) a Clare (26) O'Neillovým z Londýna stačilo na obrovskú chudnúcu premenu iba 9 mesiacov. Pozrite sa, ako teraz vyzerajú!

Aké nebezpečné riziká má nadváha pre zdravie vám vysvetlí odborníčka.

Najväčšou motiváciou bolo zdravie

Staršia Amanda zostala z bežnej kontroly u lekára nešťastná a vystrašená. Výsledky testov nedopadli dobre a lekári dokonca zvažovali hysterektómiu (odstránenie maternice), píše yahoo.com.

„Keď mi to povedali, bola som vydesená, no samozrejme som vedela, že zdravotne na tom nie som dobre a v tej chvíli sa mi rozsvietilo! Vedela som, že musím bojovať za svoje zdravie a začať treba hneď!“ spomína dnes už šťastná a štíhla mladá žena.

Takto vyzerali sestry pred premenou.  

Profimedia

Obrátila sa na sestru Clare, ktorá začala so zdravším životným štýlom o niečo skôr. Ona nabrala obrovskú nadváhu kvôli popôrodnej depresii. „Chudnúť spolu so sestrou po boku bola tá najlepšia podpora, povzbudenie a motivácia,“ povedala Amanda, ktorá si nový život po schudnutí nevie vynachváliť.

Obe sestry priznávajú, že sa im po zhodení nadváhy zmenil celý život. Amandina zdravotná prehliadka ukázala výrazne zlepšenie jej zdravotného stavu.

„Cítim sa krajšie, silnejšie a mám oveľa viac energie. Nikdy som si to neuvedomovala,  ako ma nadváha vyčerpávala,“ povedala a dodala, že sa konečne nemusí schovávať v obrovskom oblečení a vyhýbať sa foteniu. 

Profimedia

Mladšia Clare dopĺňa, že schudnutie prospelo aj jej partnerskému životu. „S partnerom prežívame najlepšie mesiace nášho vzťahu, pretože sa teraz cítim sexi, sebavedomá a pyšná na svoje nové telo.“

Obe sestry sa k starým stravovacím návykom už nikdy nechcú vrátiť, no priznali sa, že občas si za odmenu doprajú aj niečo nezdravé a sladké.

Klobúk dole, vyzerajú super!

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie