Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kráska túžila po štíhlom páse a takto to dopadlo: Vážne sa TOTO dá u každej ženy docieliť?
Zdielať na

Kráska túžila po štíhlom páse a takto to dopadlo: Vážne sa TOTO dá u každej ženy docieliť?

Zdroj: instagram/abracadabra.patadecabra

Niektorí ľudia dokážu so svojím telom robiť naozaj nestalent kutočné veci a Ruth je jednou z nich! Keď ukáže svoj osí pás, mnohí neveria, že dosiahnuť niečo takéto je vôbec možné.

Mladá umelkyňa má od prírody veľmi štíhly pás, ktorého obvod je aktuálne iba 40 centimetrov! Aj toto šialené číslo sa jej však zdalo byť príliš veľa... Po rokoch tréningov a vďaka korzetu sa vie dnes zošnurovať na neuveriteľných 30 centimetrov!

Aj populárna šou Česko Slovensko má talent je plná zaujímavých ľudí, ktorí vedia nie, čo iní nie...

​Pred piatimi rokmi mala exoticky vyzerajúca kráska isté problémy s pohybom. Vtedy jej učiteľka baletu poradila, aby vyhľadala doktora. Ten u nej zistil, že trpí hypermobilitou, teda prílišnou ohybnosťou kĺbov. Doktor jej vtedy odporučil, aby začala nosiť korzet. Jej sa to natoľko zapáčilo, že v nosení korzetu našla novú záľubu. Každým dňom si ho začala sťahovať užšie a užšie... 

Pri pohľade na ňu dnes a jej 30 centimetrov štíhly pás, ľudia neveria, že aj toto sa dá so ženským telom urobiť. Mnohí si myslia, že jej videá na sociálnych sieťach nie sú pravé, dokonca ju niektorí považujú za robota a nie skutočného človeka. Čo si o tom myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie