Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Chcela ušetriť na plastike, teraz to ľutuje: Z pohľadu na jej telo vám príde zle
Zdielať na

Chcela ušetriť na plastike, teraz to ľutuje: Z pohľadu na jej telo vám príde zle

Zdroj: Profimedia

Namiesto dokonalých kriviek jej zostali len šialené bolesti a zohavené telo. Toto je ten najlepší príklad toho, že sa na skrášľujúcich zákrokoch sa neoplatí šetriť!

Sivan Himmelman (40) z Los Angeles dúfala, že plastickými zákrokmi si dodá stratené sebavedomie a kvôli túžbe po krajšom vzhľade neváhala vycestovať do Mexika, keďže tam si našla kliniku s oveľa priaznivejšími cenami. Ako to dopadlo? Pozrite sa na tú katastrofu!

Aj krásna Daniela Peštová priznala, že mávala nejaké mindráky a nebola so sebou vždy spokojná...

Šetriť na plastike sa nevypláca

Sivan roky túžila po inej postave, aká jej bola daná do vienka a nesmierne ju zraňovalo, ak ľudia z jej okolia komentovali jej vzhľad a nepripadala im dostatočne ženská, píše nypost.com.

Dlho si šetrila na plastické zákroky, od ktorých si sľubovala nielen zmenu vzhľadu, ale aj celkové zlepšenie života.

Konečne prišiel čas, keď si mohla začať svoj najväčší sen plniť a za operáciami sa vydala do Mexika. Kliniku si našla cez internet a keďže mala dobré referencie a veľmi priaznivé ceny, nechcela už ďalej čakať.  

Profimedia

U chirurga podstúpila v jediný deň naraz lifting pozadia, liposukciu aj úpravu prsníkov, aby sa z nového tela mohla tešiť čo najskôr. Žiaľ, nadšenie sa nedostavilo a nešťastná štyridsiatnička mohla byť nakoniec šťastná, že to vôbec prežila.

Kvôli neodbornému prístupu chirurga skončila Sivan s popáleninami tretieho stupňa, jej telo je pokryté obrovskými jazvami, modrinami a opuchmi a to aj po niekoľkých týždňoch a telo neprijalo ani vložené implantáty.  

Profimedia

Nešťastnica je z tejto hororovej skúsenosti absolútne hotová a priznala, že oveľa viac, ako jej telo, utrpela jej psychika a ešte dlho potrvá, kým bude môcť opäť žiť normálny plnohodnotný život. Teraz sa snaží nájsť odborníka, ktorý sa jej ujme a aspoň čiastočne napraví chyby mexického „odborníka.“ Strašné niečo, držíme jej palce!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie