Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Anna je z podmienok na kastingu úplne hotová: Vraj som na modeling príliš tučná!
Zdielať na

Anna je z podmienok na kastingu úplne hotová: Vraj som na modeling príliš tučná!

Zdroj: TikTok/Anna Gantt

Mladú ženu celá situácia priviedla k slzám a rozhodla sa, že nebude ticho. Nielen podľa nej toto nie je absolútne v poriadku a je nutné na podobné situácie upozorňovať!

Newyorská modelka Anna Gantt má 22 rokov, no v tomto odvetví prerazila už ako tínedžerka. Počas svojej kariéry sa už stretla s kadečím, táto skúsenosť ju však donútila nezostať ticho!

Príliš tučná na modelku?

Anna zverejnila na TikToku video, ktoré sa stalo okamžite virálne a pozrelo si ho už viac ako 8-miliónov ľudí.

Krásna modelka v ňom popísala, ako sa kvôli prísnym kritériám trápila a dokonca trpela poruchou príjmu potravy. Z nezdravého spôsobu života a extrémnej štíhlosti dokonca stratila menštruáciu.

Dlho jej trvalo, kým sa z nezdravého kolotoča dostala a tešila sa, že konečne trošku pribrala a vyzerá zdravo, pričom je stále mimoriadne štíhla, píše Daily Star.

@annavgantt Welcome to the reality of modeling in NYC. I'm so crushed. #fyp #nyc #modeling #fashion #model #nyclife ♬ original sound - Anna Gantt

 

O to viac ju ranilo, keď istý riaditeľ na jednom z kastingov povedal, že je príliš oblá a do začiatku natáčania musí schudnúť.

“Mám veľkosť 36-38 a vraj som príliš tučná na modeling, som z toho absolútne zhrozená,” hovorí mladá žena, ktorá ostro skritizovala módny priemysel, ktorý takto negatívne vplýva na mladé dievčatá.

Mnohí ľudia a najmä rodičia mladých dievčat jej za tento príspevok poďakovali a vyjadrili jej svoju podporu. Čo na to hovoríte vy?

@annavgantt ? ? I can't believe this #eggdonor ♬ original sound - Anna Gantt

Súvisiace články

Najčítanejšie