Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Dlhé roky TO skrývala, konečne prijala samú seba: Mali by ste odvahu ukázať takúto tvár?
Zdielať na

Dlhé roky TO skrývala, konečne prijala samú seba: Mali by ste odvahu ukázať takúto tvár?

Zdroj: Profimedia

Nina si všimla, že je trochu iná ako ostatné dievčatá, už keď bola dieťa. Hanbila sa za svoju odlišnosť a až v dospelosti to dokázala prekonať a skutočne prijať.

23-ročná Nina Morales z Nového Mexika si už v detstve všimla, že jej obočie rastie oveľa rýchlejšie a je aj výraznejšie, ako u jej rovesníkov.

Kvôli noseniu rúšok by sme sa o pleť mali starať dvojnásobne!

Z hendikepu urobila poznávacie znamenie​

Jedného dňa prišla zo školy s plačom, pretože sa jej spolužiaci posmievali a poprosila mamu, aby jej pomohla obočie vytrhať a upraviť. Nina si odvtedy výrazné obočie musela vytrhávať denne, pretože rástlo veľmi rýchlo a robila to až do začiatku štúdia na vysokej škole.

Profimedia

V druhom semestri si jedného dňa uvedomila, že chce byť prirodzená, so svojim obočím sa zmierila a prestala si ho akokoľvek upravovať. Odkedy sa zbavila pinzety, cíti sa oveľa slobodnejšie a sebavedomejšie a snaží sa dodať odvahu ostatným dievčatám.  

Profimedia

Nina je presvedčená, že prijať samého seba aj so všetkými nedokonalosťami je tá najlepšia a najsprávnejšia cesta k skutočnému šťastiu. Hoci ju aj najbližší od tohto rozhodnutia odhovárali, ona to rozhodne neľutuje a k vytrhávaniu obočia sa už vrátiť nemieni.  

Klobúk dole za jej odvahu, viete si predstaviť, že by ste urobili takéto rozhodnutie aj vy?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie