Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zhodila neskutočných 50 kíl: TÁTO jedna vec ju v chudnutí nakopla!
Zdielať na

Zhodila neskutočných 50 kíl: TÁTO jedna vec ju v chudnutí nakopla!

Zdroj: Instagram/sophie_gluten_free

Sophie sa v jedle nikdy neobmedzovala a v ktorúkoľvek hodinu si dopriala to, na čo mala práve chuť. Zašlo to až tak ďaleko, že sa vyjedla na 143 kíl...

Sophie mala vždy pár kíl navyše, no svoju postavu nijako neriešila. Uvedomovala si, že je obézna, ale do chudnutia sa jej teda nechcelo. Všetko sa zmenilo jedného dňa, keď si chcela kúpiť nejaké oblečenie...

Ako sa herečka Lucia Siposová udržiava vo forme? Veľmi jednoducho!

​"Bola som nakupovať, keď som počula jednu matku, ako hovorí svojej dcére, nech sa na mňa pozrie, aká som obrovská. To ma nahnevalo, znervóznela som a z obchodu som ušla. Doma som sa, samozrejme, zase natlačila jedlom. V tom momente mi došlo, že takto ďalej žiť nemôžem a budem sa musieť zmeniť," priznala pre britský web DailyStar. Ako?

Úplne prvú vec, ktorú urobila bolo, že sa zbavila všetkých nezdravých jedál a sladkostí, ktoré mala doma. Polotovary nahradila čerstvým jedlom a začala sa zdravšie stravovať. K tomu pridala aj pohyb - päťkrát do týždňa začala plávať. Takto sa jej podarilo zhodiť prvých 25 kíl. Potom začala chodiť do posilňovne, kde cvičila na rôznych strojoch. Za niečo vyše roka sa zbavila dokopy 50 kilogramov! Po tak drastickom chudnutí jej však zostala ovisnutá koža. Tú jej museli napokon chirurgicky odstrániť. 

"Keď sa pozerám na svoje staré fotky, nespoznávam sa. Ani v práci neveria, že som kedysi mala nadváhu. Nikdy som si nemyslela, že sa mi podarí dostať sa tam, kde som teraz. Jediné, čo ľutujem je, že som s chudnutím nezačala skôr," dodala na záver. Jej premena je naozaj neuveriteľná! Sophie aktuálne váži 93 kíl a je ďalším dôkazom toho, že ak človek niečo naozaj chce, tak svoj život dokáže od základov zmeniť. 

Aj populárny moderátor Janko Mečiar v minulosti poriadne schudol! Čo bol dôvod?

Súvisiace články

Najčítanejšie