Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Trápi ju depresia? Krásna slovenská misska priznala problémy
Zdielať na

Trápi ju depresia? Krásna slovenská misska priznala problémy

Zdroj: Instagram

Lucia Slaninková sa zviditeľnila v súťaži krásy, no najmä ako expartnerka úspešného hokejistu Tomáša Tatára. Sexi blondína otvorene priznala pochmúrne myšlienky.

Dni sú čoraz kratšie, slnka je tiež menej a sychravé počasie nepridáva na nálade. Mnohí ľudia práve teraz pociťujú menej energie, nechuť a akoby ich nič nebavilo. Patríte k nim? Ak áno, aj vy zrejme trpíte jesennou depresiou...

​Proti depresii sa dá bojovať aj humorom. Presvedčia vás o tom glosátori zo Sedem!

​S podobnými pocitmi sa už nejaký ten týždeň pasuje aj misska Lucia Slaninková. "Chodí mi veľa otázok, prečo pôsobím tak smutne posledné dni...neviem, prečo, možno, že som. Proste to tak býva, prežila som krásne obdobie, veľa som cestovala, dala som zo seba asi všetko, čo sa dalo cez toto leto. September bol úplne skvelý, mala som sa veľmi super niekoľko mesiacov a človek, keď sa má až moc dobre, takmer vždy prichádza nejaký "pád". Je to balans v živote. Aby ste si vážili, čo máte a mohli sa opäť tešiť na to, čo príde," otvorene priznala kráska. 

Instagram/slanchita

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Slaninkova (@slanchita)

Slaninková tak stručne zhrnula svoje pocity, s ktorými sa v týchto dňoch trápia mnohí. Ako sa rozveseliť? Luciu zobral jej priateľ na túru do Vysokých Tatier, ktorú si poriadne užili. Staviť na prírodu je práve v týchto ťažkých časoch niečo, čo by aj vám mohlo vyčarovať úsmev na tvári. Máte vy nejaký recept na zlú náladu?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Slaninkova (@slanchita)

Súvisiace články

Najčítanejšie