Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vulgárny útok na Názlerovú pre kilá navyše: Ste tak neskutočne odporná!
Zdielať na

Vulgárny útok na Názlerovú pre kilá navyše: Ste tak neskutočne odporná!

Zdroj: Facebook

Populárna moderátorka Renáta Názlerová si už na svoju adresu vypočula rôzne poznámky. Zloba niektorých ľudí ju však stále dokáže rozčarovať!

Renátu si ľudia obľúbili nielen zo Súdnej siene, ale aj iných jojkárskych projektov, či ako moderátorku Supermamy. Samotná bruneta zasvätila svoj život pomoci iným a svojimi názormi dodáva sebavedomie mnohým ženám. 

​Renáta totiž dobre vie, ako dokážu narážky na nedokonalosti ženskej postavy, ublížiť. Sama má pár kíl navyše a hoci v minulosti schudla, nikdy nebude mať štíhlu postavu. Naučila sa však mať samu seba rada takú, aká je a to sa snaží sprostredkovať aj iným ženám. Hoci už v živote zažila rôzne posmešky, ešte stále ju dokáže prekvapiť úmyselná zloba niektorých ľudí. Názlerová je veľmi aktívna na sociálnych sieťach a asi ako jedna z mála známych tvárí číta aj komentáre pod svojimi príspevkami. A tie nie sú vždy len pozitívne! 

Svojim neprajníkom však tentoraz uštedrila poriadnu ranu. Vybrala tri najhlúpejšie komentáre, ktoré jej ľudia napísali a zverejnila ich! Medzi nimi bol aj pán, ktorý jej adresoval naozaj vulgárne slová: "V živote som vás nestretol, nepoznám vás, ale ste tak neskutočne odporná..." A čo mu pohotová moderátorka odkázala? Pozrite si jej video. 

Súvisiace články

Najčítanejšie