Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Smutné FOTO seriálovej Brendy: Aj takto vyzerá boj so zákernou chorobou
Zdielať na

Smutné FOTO seriálovej Brendy: Aj takto vyzerá boj so zákernou chorobou

Zdroj: Instagram

Seriálová hviezda Shannen Doherty už niekoľko rokov zvádza boj s rakovinou, nad ktorou sa jej aspoň na oko podarilo vyhrať. Hoci je takmer vždy pozitívne naladená, tentoraz ukázala odvrátenú tvár choroby, ktorá ju zožiera.

Hoci má bruneta na svojom konte množstvo rôznych filmov a seriálov, pre väčšinu zostane navždy rebelka Brenda Walsh z kultového tínedžerského seriálu Beverly HiIlls 90210. 

Filmová kariéra Shannen Doherty išla do úzadia po tom, ako jej v roku 2015 diagnostikovali rakovinu prsníkov. Odvtedy začal jej boj so zákernou chorobou, ktorý stále trvá. Po tom, ako sa z najhoršieho dostala, rakovina sa jej vrátila a hollywoodska herečka je aktuálne vo štvrtom štádiu ochorenia a jej vyhliadky na úplne uzdravenie sú nie sú veľmi reálne. Napriek tomu, bruneta vždy šíri okolo seba najmä pozitívnu energiu a nevzdáva sa. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ShannenDoherty (@theshando)

Teraz však urobila výnimku a ukázala aj tú odvrátenú tvár choroby. Október je totiž mesiacom, kedy vo svete prebiehajú kampane boja proti rakovine prsníka. A svojou troškou chcela k osvete prispieť aj Doherty. "Snažím sa o to, aby ženy chodili na mamografiu, na preventívne prehliadky a postavili sa zoči-voči diagnóze. V roku 2015 mi diagnostikovali rakovinu. Prsník mi dooperovali, prešla som si chemoterapiou aj ožarovaním. Z nosa mi po chemoterapii stále tiekla krv. Neviem, či ste niekto z vás mali niečo podobné. Navyše som bola nekonečne unavená... Rozveselila som sa tým, že som si obliekla bláznivé pyžamo, ktoré mi darovala kamarátka. Myslíte si, že mi to pomohlo? Áno!! Vyzerala som smiešne v celej tej situácii, no dokázala som sa zasmiať na samej sebe. Bol to práve humor, ktorý mi pomohol dostať sa cez to najťažšie... Dúfam, že pomôže aj vám... " odkázala všetkým, ktorí trpia a cítia sa v bezvýchodiskovej situácií. Shannen dokonca neváhala a ukázala aj fotky z tohto obdobia, ktoré lámu srdce.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ShannenDoherty (@theshando)

Súvisiace články

Najčítanejšie