Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Takto ju poznačil rozchod: Promi Slovenka je vychudnutá na kosť a kožu!
Zdielať na

Takto ju poznačil rozchod: Promi Slovenka je vychudnutá na kosť a kožu!

Zdroj: Instagram

Rozchody nebývajú najľahšie a je úplne jedno, či ste známa osoba. Táto krásna Slovenska sa nebála ukázať pravdu, ako s ňou rozpad dlhoročného vzťahu zamával.

Naša najpopulárnejšia youtuberská dvojica Lucy Pug a Gogo s menšou prestávkou tvorili šťastný pár už celé roky. Hoci to ešte donedávna vyzeralo tak, že je u nich všetko v poriadku, opak bol pravdou. Pred časom sa rozišli...

Gogo bol hosťom aj v stále populárnom Inkognite

"Počuli ste už niekedy frázu: Ľúbime sa, ale nemôžeme byť spolu?” Touto formou vám chceme verejne oznámiť, že sme sa s Lucy pred nejakým časom rozišli, ale nevymazali navzájom zo svojich životov. Považujem to za obrovské šťastie, že sme sa o tom dokázali otvorene porozprávať a rozísť sa ako dvaja dospelí ľudia, ktorí sa majú radi a vzájomne sa rešpektujú," priznal na Instagrame Gogo. 

View this post on Instagram

Príspevok, ktorý zdieľa Lucy? (@lucypug)

Z fotiek Lucy je zase jasné, že rozchod neprežíva najlepšie. Krásna influencerka priznala, že sa jej nechcene podarilo schudnúť cez 6 kilogramov. "Stres je zlý," nechala sa počuť a ukázala, ako na nej visia nohavice. Miesto vyplakávania sa však Lucy pustila do cvičenia! Spolu s osobnou trénerkou maká na svoje postave, aby opäť nabrala svaly a docielila svoju vysnívanú postavu. Svoju cestu pravidelne dokumentuje aj na sociálnych sieťach a tým možno pomôže iným dievčatám, ktoré rýchle schudli a chcú opäť pribrať. 

instagram/lucypug

View this post on Instagram

Príspevok, ktorý zdieľa Lucy? (@lucypug)

Súvisiace články

Najčítanejšie