Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Plačková im robila reklamu a teraz: Koniec prvej veľkej spolupráce pre drogovú kauzu?
Zdielať na

Plačková im robila reklamu a teraz: Koniec prvej veľkej spolupráce pre drogovú kauzu?

Zdroj: archív Z.P.

Hoci Zuzanu Plačkovú po drogovej kauze policajti prepustili na slobodu, na krku má stále obvinenie zo závažných trestných činov. Ako to ovplyvní jej spolupráce?

Pred týždňom vtrhla do bytu Zuzany Plačkovej a jej manžela NAKA, oboch zadržali a zobrali so sebou. Netrvalo dlho a obvinili ich z obchodovania s drogami a členstve v organizovanej skupine. Vo štvrtok ich napokon sudca pre nedostatok dôkazov prepustil na slobodu. 

​O Plačkovej je známe, že je úspešná podnikateľka a dokáže predať asi všetko. Aj preto s ňou radi spolupracujú rôzne osobnosti a firmy. Jednou z nich je aj vychytená kliniky krásy, ktorej robí reklamu. Samozrejme, ak sa meno vašej reklamnej tváre začína spájať s drogami, asi každá slušná firma by si rozmyslela, či v spolupráci pokračovať alebo ju zrušiť. Aj preto sme konkrétnu spoločnosť oslovili ešte v deň, keď sa rozhodovalo o Plačkovej prepustení. Hoci so svojou odpoveďou čakali až do momentu, kedy bolo jasné, že Zuzana pôjde na slobodu, nakoniec sa k celej kauze vyjadrili takto: "Prepáčte, avšak k danej situácii sa nebudeme vyjadrovať. Jedine toľko, že na Slovensku platí prezumpcia neviny a tú treba rešpektovať," odkázala za firmu Lívia Chudá. 

Na teraz to vyzerá tak, že Plačkovú napriek závažným obvineniam, jej partneri podržia. Najdôležitejšie bude stanovisko Najvyššieho súdu, ktorý už tento týždeň rozhodne, či obvinenie zruší. Čo si myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie