Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zuzana Plačková je na slobode a cez Instagram odkazuje: Pondelky nemusia byť zlé...
Zdielať na

Zuzana Plačková je na slobode a cez Instagram odkazuje: Pondelky nemusia byť zlé...

Zdroj: instagram/queen.plackova

Na tento týždeň Zuzana Plačková s manželom tak skoro nezabudnú. Po pár dňoch za mrežami ich sudca nakoniec pustil na slobodu. Čo bude s nimi ďalej?

V pondelok skoro ráno u promi manželov zaklopala NAKA a oboch si ich odviedla. Prehľadali im byt, dom aj auto a následne ich obvinili z drogovej trestnej činnosti aj z členstva v organizovanej skupine. Obaja si však včera poobede vydýchli, keďže sudca ich prepustil a zatiaľ sú stíhaní na slobode. 

Zuzana v niekoľkých vyjadreniach opakovala, že ide len o nedorozumenie a ona je poctivá podnikateľka. Vyzeralo to tak, že o svojej nevine nepochybovala, keďže opakovane hovorila, že sa ku celej kauze vyjadrí na Instagrame. A tak aj urobila včera večer. "Pondelky nemusia byť zlé... Len trošku nepríjemné," zneli jej prvé slová. O čosi výrečnejší bol jej manžel René, ktorý na Instagrame priznal, že to boli jeho "najhoršie 4 dni života, nejedol a poďakoval každému, kto pri nich stál a veril v ich nevinu". 

Instagram/QP

instagram/queen.plackova

​Zuzana vďačí svojej popularite a bohatstvu najmä Instagramu, na ktorý aj počas presunov medzi vypočúvaniami neustále odkazovala. Tento ťah sa jej naozaj vyplatil! Za pár dní jej na instagramovom profile pribudli desiatky tisíc sledovateľov a aktuálne ich už má cez 800 tisíc! Teraz je rad na polícii, aby im dokázala vinu alebo celé obvinenie zrušila...

Súvisiace články

Najčítanejšie