Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Drsný odkaz Plačkovej mamy všetkým, ktorí sa jej dcére vysmievajú: Špiny, špinavé...!
Zdielať na

Drsný odkaz Plačkovej mamy všetkým, ktorí sa jej dcére vysmievajú: Špiny, špinavé...!

Zdroj: instagram/queen.plackova

Po zadržaní Zuzany Plačkovej políciou sa našlo veľa neprajníkov, ktorí sa z jej nešťastia tešia. Na jej obranu sa postavil len málokto, medzi nimi najmä mama Veronika. A tá si servítku pred ústa nedávala!

V pondelok skoro ráno zadržala NAKA Zuzanu Plačkovú s jej manželom Reném v ich bratislavskom byte. Dnes ich podľa portálu pluska.sk  obvinili z drogovej trestnej činnosti a členstva v organizovanej skupine. Akonáhle sa v médiách objavili informácie o jej zatknutí, internetom sa začali šíriť vtipy na milionárkinu adresu. 

Plačková sa už roky chválila prepychovým životom plným luxusu a mnohým začalo vŕtať v hlave, či si na blahobyt zarobila iba predajom kolagénov a oblečenia...

​Kým väčšina ľudí sa jej teraz vysmieva, našli sa aj takí, ktorí sa postavili na jej obranu. Medzi nimi je práve Plačkovej mama Veronika! Tá sa do neprajníkov pustila na facebookovej stránke Nákupné maniačky a na hejteroch nenechala nitku suchú. "Špiny špinavé, ja vám poviem, že nikdy nič nepredávala ani nebrala. Zobrali ju ako svedka, nie ako obvinenú, čítajte a posudzujte a prajem vám len závisť," nechala sa počuť Veronika a pokračovala: "Nič sa nedokázalo a nič nenašli...že s niekým ideš na oslavu a večeru, neznamená, že si díler... NAKA to nerieši a pozbiera všetkých," dodala. 

​Podľa matky Veroniky išlo len o nedorozumenie a jej dcéra bude čoskoro na slobode. Ako to celé dopadne, uvidíme... 

Aj takto kedysi Zuzana vyzerala...

Súvisiace články

Najčítanejšie