Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Mórová ukázala, ako by vyzerala v bežnej práci: Spoznali by ste ju?
Zdielať na

Mórová ukázala, ako by vyzerala v bežnej práci: Spoznali by ste ju?

Zdroj: TV JOJ

Hoci aktuálne hviezdi v najlepšej zábavnej šou Česko Slovensko má talent, nebojí sa ani oveľa bežnejšej práce. Diana Mórová vie pomôcť tam, kde je treba!

Populárna herečka opäť zasadla do poroty šou Česko Slovensko má talent, aby spolu s ostatnými porotcami vybrala tých najlepších kandidátov. Hoci si mnohí myslia, že jej práca je len samá zábava, nie je tomu tak!

Zábavnú šou plnú talentu sledujte už v sobotu o 20.35 na JOJke!

​Diana počas pandémie a lockdownu ukázala, že sa vie chytiť aj normálnej práce a nielen hrať herecké role na javisku alebo obrazovke. Nie je tajomstvo, že začiatkom roka pomáhala na Kramároch. Keďže mnohí herci nemali pre koronavírus prácu a viaceré nakrúcania boli pozastavené a divadlá zatvorené, ona nesedela doma so založenými rukami.  „Fyzicky chodím pomáhať do nemocnice. Moja kamarátka je Dagmar Kollárová, detská pediatrička, a keď mám voľno, tak jej počas týždňa pomáham. Ona má ambulanciu a tam chodia malé detičky na bežné kontroly alebo aj pacienti, ktorí sú bežne chorí. Ja zakladám výsledky z krvi do karty pacienta. A keď prídu detičky na kontrolu, tak zapisujem váhu, výšku, meriam napríklad aj tlak a všetko pozapisujem. Pomáham jej hlavne preto, že ona nestíha. Už som aj telefóny dvíhala. Strašne ma to baví. Ja som totiž aj chcela byť lekárka," vyjadrila sa v minulosti pre pluska.sk samotná Mórová. Úspešná herečka teraz konečne ukázala aj fotku z ambulancie, kde vypomáhala. Spoznali by ste ju?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diana Mórová (@dianamorova_official)

Spomínate si na Mórovej dnes už kultové vystúpenie z Talentu?

Súvisiace články

Najčítanejšie