Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Po dvoch rokoch prvýkrát prehovorila na verejnosti: Takto teraz vyzerá Ivana Gottová
Zdielať na

Po dvoch rokoch prvýkrát prehovorila na verejnosti: Takto teraz vyzerá Ivana Gottová

Zdroj: Profimedia

Predpremiéra dokumentu Karel v jeho rodnej Plzni bola tou najvhodnejšou príležitosťou, aby sa vdova po nezabudnuteľnom spevákovi prihovorila jeho fanúšikom.

Vôbec prvýkrát po smrti svojho milovaného manžela Karla Gotta († 80) sa Ivana Gottová (45) zúčastnila verejnej spoločenskej akcie. V plzenskom amfiteátri uviedla predpremiéru dokumentu o svojom manželovi, nazvaného veľmi jednoducho - Karel.

Medzi ľudí dva roky nechodila, stretávala sa len s najbližšou rodinou a priateľmi. Až teraz urobila Ivana Gottová prelomový krok. V sobotu vyrazila do Plzne na predpremiéru dokumentárneho filmu Karel, ktorej sa zúčastnila aj s režisérkou Olgou Špátovou Malířovou, ktorá s Karlom Gottom nakrúcala v poslednom roku jeho života, píše český Blesk.  

Ivana tu prehovorila pred tisíckami jeho fanúšikov: "Som veľmi rada, že tu s vami môžem byť. Ďakujem, že predpremiéra sa koná v jeho rodnom meste. Nech vás film zahreje pri srdci a nech sa vám páči," povedala dojatá Gottová, ktorá sa dokonca jemne usmievala. 

Profimedia

​Ivana sa tiež zúčastnila krstu pesničiek svojho muža, ktoré sú dokumentom pretkané, ide teda o akýsi soundtrack. "Tu sa Karel narodil, tu tak rád vystupoval. Vždy hovoril: Moji Plzeňáci mi rozumejú. Určite by sa radoval, koľko prišlo ľudí, " povedala na javisku Špátová. 

Film Karel sa kvôli pandémii koronavírusu musel z plánovanej premiéry, ktorá mala byť už minulý rok, preložiť až na teraz. Oficiálnu premiéru má film vo štvrtok 7. októbra, kedy zamieri do väčšiny českých a slovenských kín, a nie je pochýb, že divákov čaká skutočne silný a emotívny filmový zážitok.

Profimedia

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott (@officialkarelgott)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel (@karel.film)

Súvisiace články

Najčítanejšie