Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ako vyzerá jedálniček ženy, ktorá schudla 76 kíl? Veď má na tanieri samé dobroty!
Zdielať na

Ako vyzerá jedálniček ženy, ktorá schudla 76 kíl? Veď má na tanieri samé dobroty!

Zdroj: Instagram/miadunnnn

Hoci má Mia len 22 rokov, nikdy sa nezaujímala o to, čo zje. Zašlo to tak ďaleko, že vážila takmer 150 kilogramov. Prečo sa rozhodla schudnúť?

Mia dnes mnohých na sociálnych sieťach ohromuje tým, ako vyzerá. Má krásnu tvár a štíhle telo, ktoré však ostatné roky zažilo svoje. Mia totiž pred troma rokmi vážila 144 kilogramov. 

Aj Zuzane Vačkovej sa vďaka zmene jedálnička podarilo krásne schudnúť...

​Potom sa rozhodla, že schudne... Zamilovala sa totiž do chlapca, no ten ju pre jej hmotnosť nechcel. Mia sa mu chcela pomstiť tým, že zhodí nadbytočné kilá a on po nej zatúži. To sa jej aj podarilo! Dnes je atraktívna kráska ľahšia o 76 kíl a vyzerá ako úplne iný človek. Čo je však najlepšie, počas chudnutia rozhodne nehladovala!

@miasophdunn

? ##weightloss ##weightlosstransformation ##cinderellamovie

♬ Super Mario Smash Remix shaeotmusic - ?????? > ?‍?
@miasophdunn

Loved this song way too much ? ##weightlossjourney ##fyp

♬ original sound - paravi ???✨

Mia totiž na tiktoku bez problémov ukáže, ako vyzerá jej denný jedálniček. A na šaláty môžete rozhodne zabudnúť! Bruneta si dopraje pizzu, cestoviny, čokoládku aj keksík. Sama však priznala, že drasticky zmenšila svoje porcie jedál, aby si mohla dopriať naozaj všetko. 

@miasophdunn

What I eat in a day as someone who has lost 76kg - part 21 ? (this is what I eat to maintain my weight) ##whatieatinaday ##realisticwhatieatinaday

♬ Harness Your Hopes - B-side - Pavement
@miasophdunn

What I eat in a day as someone who has lost 76kg - part 18 (##whatieatinaday ##realisticwhatieatinaday ##weightlossprogress ##skinnyco ##gifted

♬ Still into You - Paramore

Súvisiace články

Najčítanejšie