Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Veľký horoskop na september: Pre koho bude úspešným štartom jesene a kto sa bude trápiť?
Zdielať na

Veľký horoskop na september: Pre koho bude úspešným štartom jesene a kto sa bude trápiť?

Zdroj: Profimedia

Pre ktoré znamenie bude deviaty mesiac tohto roku úspešný na poli lásky a kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty?

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte vo svojom horoskope na mesiac september!

Sledujete nový jojkársky seriál Nemocnica? Pozrite sa, ako to vyzeralo pri natáčaní!

Baran

Začiatok školského roka nie je pre zrodencov Barana žiadny med. Vo vzťahu prežívate v prvej dekáde nezhody a vaša finančná stránka nevyzerá vábivo. Hoci ani ďalšie dve dekády neprinášajú veľké zlepšenie, vaše mentálne nastavenie sa zmení. Začnete za svoje šťastie bojovať a problémy riešite ihneď. Od 15. septembra počítajte s tým, že vás všetky práce budú stáť oveľa viac úsilia, nezabúdajte preto na odpočinok.

Býk

Zrodenci Býka sa môžu tešiť na úspešný štart jesene. Vo vzduchu visia zmeny k lepšiemu na pracovnej pôde, kedy sa stretnete s lákavou ponukou. Hlavne v prvej dekáde sa profesne budete realizovať a nadriadení vám doprajú samé zaujímavé príležitosti. Vplyvom Venuše v opozícii s Uránom dávajte pozor na útraty. Peniaze sa rýchlo rozkotúľajú a na dôležité výdavky nezostane. Singles môžu zažiť milostné dobrodružstvo! 

Blíženci

Merkúr je celý september v peknom trigone s vaším znamením, čo pomáha zvládať náročné okamihy, ktoré vás čakajú na pracovisku. Spočiatku podliehate emóciám, ale čoskoro nájdete rovnováhu a nenecháte sa zahnať do kúta. Zo sporu s nadriadeným či náročným klientom vzídete víťazne. Čerstvo zamilovaným môže nadchádzajúce obdobie vniesť do srdca neistotu. Zrejme randíte s človekom, ktorý vzťah neberie vážne.

Profimedia

Rak

Milí Raci, nadchádzajúci mesiac prináša náročné okamihy v zamestnaní. Do polovice mesiaca vám bude pomáhať blahodarný Mars, takže si s hektickým tempom poradíte. Potom ale zistíte, že sily dochádzajú a potrebujete si oddýchnuť. Zamyslite sa nad tým, čo môžete z denného programu vypustiť. V druhej dekáde sa tešte na zlepšenie klímy v milostnom živote. Uvedomíte si, že o svoju lásku nechcete prísť.

Lev

Najväčšou devízou tohto mesiaca je nadhľad, s ktorým preskáčete všetky prekážky, ako by nešlo o niečo zásadné. V láske stavíte na nesprávneho koňa. Románik vás baví, ale jeho perspektíva je takmer nulová. Od 10. septembra to s novou známosťou pôjde z kopca. Novému zoznámeniu sa však nevyhýbajte. V zamestnaní sa rýchlo prispôsobujete premenlivým podmienkam. Ste flexibilný a máte veľké šance uspieť. 

Profimedia

Panna

Zrodencov v znamení Panny čaká pestrý mesiac, ktorý dá zakúsiť, ako sladko chutí úspech. Hviezdy vám dolievajú sebavedomie, čo sa prejaví vo vzťahoch aj na pracovnej pôde, kde sa snažíte viac preraziť. Láska sa prebudí u človeka, s ktorým sa nevidíte prvýkrát. V zamestnaní pozor na roztržitosť. Môžete sa dopustiť zbytočnej chyby, čím by ste plusové body rýchlo zmazali. V závere mesiaca máte šťastie na výhodné nákupy.

Váhy

Na začiatku mesiaca by sa patrilo upokojiť rozhárané emócie. V pracovnej sfére robíte z komára somára a nepríjemnosti zbytočne zveličujete. Panikárite kvôli hlúpostiam a pridávate si ďalšie vrásky na čele. Čoskoro si uvedomíte, že tým nikomu nepomôžete. Do 9. septembra sa vám podarí získať nejaké prostriedky navyše. Dokonca to vyzerá na milú výhru! Druhú polovicu septembra sa rozhodnete venovať ratolestiam. 

Profimedia

Škorpión

September je úspešným mesiacom pre Škorpiónov túžiacich po pracovnom posune. Sextil Marsu vám do 14. tohto mesiaca umožňuje zažiariť a získať sympatie nadriadených. Ani potom nepoľavujte, pretože vedenie potrebuje vidieť dlhodobé výsledky, nielen malý záblesk nadšenia. Vo finančnej sfére sa nespoliehajte na to, že vám niekto blízky vytrhne tŕň z päty. Riešenie musí prísť odinakiaľ. A ako to bude v láske? Ani tam sa nevyhnete nárastu oblačnosti! 

Strelec

Obdobie letných románikov skončilo, ale Strelci stále nehľadajú perspektívnu známosť. Svojim nezáväzným prístupom môžete niekomu pošliapať city. Nevítaný ctiteľ či ctiteľka vám nechcú dať pokoj, rovnaké to môže byť aj v čerstvej známosti, ktorá na vás príliš tlačí. Potrebujete mať svoj priestor. Nervozita prešpikuje aj pracovné sféru. Nadriadení vás neustále zaťažujú úlohami, ale vaše časové možnosti nie sú neobmedzené. 

Profimedia

Kozorožec

Nepríjemná kvadratúra Venuše s Plutom komplikuje milostný život. Nezadaní sa nechajú omámiť nevhodným náprotivkom, vo vzťahu sa zase objavia trenice. Skúste sa nad zádrapčivými poznámkami povzniesť a neberte ich vážne. V zamestnaní dobiehate resty, takže počítajte s častejšími nadčasmi. Od 15. 9. sa energetické zásoby rýchlejšie vyčerpávajú, skúste do povinností zapojiť aj menej vyťažených kolegov. Nie ste na to sami. 

Vodnár

Deviaty mesiac roka bude fantastický hlavne pre pracovnú oblasť. Nezamestnaní by mali rozosielať životopisy a zúčastniť sa prijímacích pohovorov. V zamestnaní vás prekvapí ponuka ku kariérnemu posunu. Merkúr vám po celom septembri zametá cestičku a ponúka možnosť ako ukázať svoj potenciál. S financiami zaobchádzajte opatrne. Hlavne na začiatku mesiaca míňate za zbytočnosti a v polovici mesiaca podliehate zľavám. 

Profimedia

Ryby

Septembrové konštelácie nie sú pre zrodencov v znamení Rýb v ničom jednoduché. Dlhodobo zadaní bojujú s pochybnosťami ohľadom súčasného partnera a riešia, či sú pre nich skutočne tým pravým. Do 14. septembra si vplyvom Marsu všímate hlavne odlišnosti vašich pováh. Ani pracovné pole nie je na začiatku mesiaca nijako pokojné. Horiace termíny vyrieši až výpomoc, ktorú dostanete k ruke. Pokúste sa aspoň udržiavať veselú klímu.

Súvisiace články

Najčítanejšie