Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Zatienila aj o polovicu mladšie! Neskutočné, ako vyzerá najstaršia modelka v bikinách
Zdielať na

Zatienila aj o polovicu mladšie! Neskutočné, ako vyzerá najstaršia modelka v bikinách

Zdroj: Profimedia

Táto žena sa stala hviezdou modelingu v zrelom veku a vďaka tomu si dnes dokáže užívať život naplno. Na plnenie svojich snov nikdy nie je neskoro a tu je dôkaz!

Kathy Jacobs sa stala najstaršou modelkou plavkového vydania známeho magazínu Sports Illustrated a svojím mladistvým vzhľadom a top postavou mnohým vyrazila dych. No schválne, tipovali by ste tejto kočke 57 rokov?

Kathy sa v modelingu pohybovala už za svojich mladých čias a po rokoch sa ako 56-ročná odvážila prihlásiť na kasting do plavkového špeciálu známeho magazínu. Tam z nej boli nadšení a okamžite s ňou nadviazali spoluprácu.

Aj vás zaujíma, ako sa táto krásna dáma udržiava v takej úžasnej forme?

“Čo sa týka stravovania, snažím sa nekonzumovať priveľa cukru, vyhýbam sa tiež chlebu a cestovinám,” hovorí zrelá modelka a dodáva, že si stravu upravila na radu lekára, keďže mala nábeh na cukrovku a vysoký cholesterol. “Takto som nielen schudla, ale cítim sa oveľa lepšie a zdravšie,” hovorí Kathy, ktorá cvičí minimálne štyrikrát do týždňa a obľubuje tiež brušné tance, píše magazín Bored Panda.  

Profimedia

Kathy už roky neje mäso, no pravidelne konzumuje ryby, miluje šaláty s kvalitnými syrmi, v jej jedálničku nájdete strukoviny, občas vajíčka a veľa mandľového mlieka, ktoré si pridáva aj do kávy či smoothie. Z ovocia je jej najobľúbenejšie to bobuľovié.

“Je mi cťou, že môžem reprezentovať ženy v mojom veku. Život nekončí ani v 40-tke, ani v 60-tke,” dodáva krásna zrelá modelka, ktorá sa stala inšpiráciou a vzorom aj pre podstatne mladšie ženy. 

Vyzerá fantasticky, čo poviete?

Súvisiace články

Najčítanejšie