Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Veľký horoskop na august: Kto bude excelovať v práci a koho čaká milostný románik?
Zdielať na

Veľký horoskop na august: Kto bude excelovať v práci a koho čaká milostný románik?

Zdroj: unsplash/roberto-nickson

Pre ktoré znamenie bude ôsmy mesiac tohto roku úspešný na poli lásky a kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty?

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte vo vašom horoskope na mesiac august!

Už na jeseň sa môžete tešiť na novú šou Dom snov, ktorú pre vás pripravuje TV JOJ. O čom bude?

Baran

Augustová konštelácia sľubuje Baranom kontakty s ľuďmi, ktorí pre nich budú veľkou inšpiráciou. Planéta prosperity vás sprevádza po celý mesiac a predovšetkým okolo 22. vás môže príjemne prekvapiť. Radujete sa z nových možností, kariérneho rastu a vo vzduchu visí aj zmena zamestnania. Postavenie hviezd sa postará, aby ste mali dostatok energie pre svoje plány. Iba s financiami by ste mali zaobchádzať s rozvahou.  

Býk

Druhá časť prázdnin je naplnená príjemnými chvíľami, predovšetkým vo vzťahovej rovine. Do polovice mesiaca profitujete z Venušinho trigona s Uránom, čo je výhodné pre nezadaných Býkov. Vábi vás k sebe charizmatický a tajuplný náprotivok. Fascinuje vás nielen po fyzickej stránke. V zamestnaní sa na začiatku augusta prispôsobujete premenlivým podmienkam. Nie je to príjemné, ale v konečnom dôsledku na tom môžete zarobiť.

Blíženci

Milí Blíženci, nezabúdajte na to, že august je jedným z typických dovolenkových mesiacov. Nie je potrebné lámať veci cez koleno, keď sa človek cíti unavený, mal by odpočívať. Takýto program zvoľte v poslednej dekáde, kedy vám dochádzajú sily. Prvú polovicu mesiaca obráťte pozornosť k svojej profesii. Chcete sa blysnúť, ale spočiatku sa vám to veľmi nedarí. Zle sa koncentrujete a robíte chyby z nepozornosti.

Profimedia

Rak

V auguste sa zaoberáte medziľudskými vzťahmi a prím hrá samozrejme láska. Do polovice mesiaca máte vďaka Venuši príležitosť zoznámiť sa s úžasným človiečikom. Ste otvorení novým zážitkom a nedávate si žiadne obmedzenia. V druhej polovici mesiaca preto môže prísť nepríjemné rozčarovanie. V zamestnaní sa môžete tešiť na úspešné obdobie. Merkúr pomáha s flexibilitou i dobrými nápadmi. Dôverujte si!  

Lev

Zrodencov Leva čaká fantastický mesiac v  rozkvete milostného života! Ak ešte žijete bez spriaznenej duše, jedna sa k vám blíži míľovými krokmi. Kňažka lásky po 15. 8. zosilňuje vrodený sexepíl, takže si na nezáujem opačného pohlavia nemôžete sťažovať. V zamestnaní na seba kladiete prehnané nároky. Ak nebudete poznať svoju cenu, nemôžete to čakať od spolupracovníkov. Pritom profesne máte čo ponúknuť. 

Profimedia

​Panna

Na pracovisku dávajte po celý august pozor na podrezaný jazyk. Hlavne prvá dekáda je zaťažená konjunkciou Merkúra s Marsom a svojimi rečami by ste si mohli pokaziť sľubne rozbehnutú kariéru. Nezamestnaní môžu v tomto čase objaviť prácu svojich snov! Po 22. zvoľnite tempo. Špecifické postavenie hviezd vám uberá z psychickej i fyzickej sily. Prečo si neužiť last minute dovolenku? Trebárs na nej nájdete svoju spriaznenú dušu.  

Váhy

Fantastický mesiac očakávate v pracovnej sfére, kde vo zverokruhu nemáte konkurenciu. Do 10. augusta ste plne koncentrovaní, k zadaným úlohám pristupujete zodpovedne a prekypujete skvelými nápadmi. Navyše nehráte sólo, ale pomáhate menej schopným kolegom. Milostný život bohužiaľ tak bezproblémovo nevyzerá. Kvadratúra Venuše s Plutom do cesty prináša nepríjemnú prekážku, cez ktorú sa nechcete preniesť.  

Profimedia

Škorpión

Letná klíma je pre zrodencov Škorpióna perfektná. Vyhrievate sa v slnečných lúčoch a naberáte novú energiu. Venušin sextil zosilňuje atraktivitu pre opačné pohlavie a do polovice mesiaca prináša jednu príležitosť na zoznámenie za druhou. Naopak na pracovisku sa môžu vyskytovať nepríjemnosti. Až kŕčovito sa snažíte uspieť, a o to viac chýb narobíte. Po 11. 8. získate stratenú pôdu pod nohami.

Strelec

Milostné známosti Strelcov nevyzerajú tak skvelo ako v uplynulých týždňoch. Čerstvo zadaní začnú na miláčikovi vidieť chyby, ale nemusia kvôli nim hneď pomýšľať na rozchod. Od 16. augusta sa veci umúdria a zvláštna klíma vyšumí do stratena. V zamestnaní ste precízni a čelíte náročným výzvam. Od druhej dekády vás môžu brzdiť napäté vzťahy s kolegami. Závidia a nechápu, že si všetky benefity zaslúžite.  

Profimedia

Kozorožec

Milí Kozorožci, hoci je leto v plnom prúde, vaše myšlienky patria kariére. Práca vás napĺňa a vaše výsledky sú vydarené. Hlavne po 11. prebúdzate spiaci potenciál a môžete sa profesne vyšvihnúť. Ako by ste poznali tajný recept na úspech. Od polovice mesiaca pozor na závisť. Nie všetci vám prajú šťastie! Pri zoznamovaní stavíte na zlého koňa. Než začne nový školský rok, zistíte, čo je dotyčný zač.  

Vodnár

Zadaní zrodenci Vodnára riešia na začiatku augusta zhoršenú komunikáciu s partnerom. Dohovoriť sa a spolupracovať je celkom náročnou disciplínou, ktorá vám dáva psychicky i fyzicky zabrať. Ani pracovné pole nevyzerá najskôr ideálne. Staviate sa odmietavo k náročným projektom a nechcete sa učiť nič nové. V druhej dekáde musíte chtiac nechtiac splniť zadané príkazy. Zistíte, že dokážete oveľa viac, než si myslíte!

Profimedia

Ryby

Augustová konštelácia dáva Rybám zabrať. Čerstvo zamilovaní sa tešia na romantický program, ale nová známosť sa k tomu stavia chladne. Aktuálny vývoj vás dokonca prinúti zvážiť, či so svojím náprotivkom nestrácate čas. Tiež pracovná sféra je náročná pre psychiku. Necháte sa vykoľajiť chybičkou a máte tendenciu sa vzdať na samom začiatku. Keď je vám najhoršie, nehanbite sa požiadať o pomoc. Nie ste na to sami!

Súvisiace články

Najčítanejšie