Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Yvetta Blanarovičová vyzerá úžasne, no z jej tela odpadnete! Skutočný vek by jej nikto netipoval!
Zdielať na

Yvetta Blanarovičová vyzerá úžasne, no z jej tela odpadnete! Skutočný vek by jej nikto netipoval!

Zdroj: Profimedia

Pôvodom slovenská herečka a speváčka roky žije a pôsobí v susedných Čechách a s pribúdajúcim vekom vyzerá stále lepšie. Ako sa jej to darí?

Tak, ako každý rok, tak ani tentokrát Yvetta Blanarovičová (57) nechýbala na sústredení svojej akadémie, kde každé ráno vedie rozcvičku a vďaka joge predvádza, aké je jej telo stále pružné a ohybné.

Jogu si zamilovala aj krásna a úspešná modelka Linda Nývltová, ktorá je dokonca aj lektorkou.

Yvetta Blanarovičová vyzerá tri roky pred šesťdesiatkou naozaj skvele, a navyše je v obdivuhodnej kondícii. "Predtým som závodne plávala, cvičím jogu, a pretože už nemám dvadsať, tridsať, štyridsať a bohužiaľ už ani päťdesiat, začala som spolupracovať s jedným kozmetickým salónom. Tiež pravidelne dochádzam do jedného športového centra, kde takmer denne trénujem, " prezradila sympatická speváčka a herečka, ktorá so svojimi zverencami z akadémie La Sophia vyrazila na sústredenie do Benešova. Tu sa nielen spieva a hrá, ale aj športuje.

Yvetta na krátkom videu ukázala, že stále dokáže urobiť tzv. šnúru a celým trupom sa položiť na podlahu! "Posilňujem, cvičím jogu a robím aj rôzne iné veci. Využívam všetko, čo mi športové centrum ponúka, takže cvičím napríklad aj Kinesis, " prezradila svoje metódy na udržanie fit postavy a mladistvého vzhľadu. Super inšpirácia pre nás všetky, čo poviete?

Súvisiace články

Najčítanejšie