Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Iné ženy TO schovávajú, ona sa tým chváli: Jej postava po výraznom schudnutí vám vyrazí dych
Zdielať na

Iné ženy TO schovávajú, ona sa tým chváli: Jej postava po výraznom schudnutí vám vyrazí dych

Zdroj: TikTok/jessubject

Táto matka ešte nedávno vážila takmer 190 kilogramov, no konečne sa jej podarilo schudnúť. Rozhodla sa úprimne priznať a ukázať aj to, s čím treba po výraznom znížení váhy rátať.

Američanka Jess je mamičkou troch detí a je perfektným dôkazom toho, že aj pri náročnej starostlivosti o deti a domácnosť, sa dá nájsť čas a energia aj na seba.

Počas pandémie sme pribrali takmer všetci, inak na tom nebol ani herec Will Smith.

24-ročnej trojnásobnej mamičke zostala po pôrodoch výrazná nadváha, s ktorou sa rozhodla zatočiť a o svoje pokroky v chudnutí po celý čas delila s fanúšikmi na sociálnej sieti, ktorých má dnes viac ako 2,7 milióna.

Jess dlhodobo trpela poruchou príjmu potravy a keď sa jej konečne podarilo tejto diagnózy zbaviť, pustila sa do chudnutia rozumným spôsobom. „Stravujem sa zdravo, ale nič nepreháňam,“ prezradila mladá mamička pre Daily Star. „Naučila som sa byť vďačná za každý deň, dbám na pravidelný spánok, relax a teším sa zo života,“ dodala Jess, ktorú však na sociálnych sieťach preslávilo ešte niečo iné.

@jessubject

wow...looking at this I feel I’m still the same size ?

♬ Beggin' - Måneskin

 

Ľudí viac, ako samotná cesta k zníženiu hmotnosti zaujal jej postoj k vlastnému telu po schudnutí. Kým iní sú zhrození a skrývajú ovisnutú kožu, ktorá im po zhodení nadváhy zostala, ona ju naopak ukazuje celému svetu a podporuje tak pozitívne mnímanie svojho tela.

Jess verí, že keď dosiahne ideálnu hmotnosť, prebytočnú kožu jej budú môcť odstrániť, no dovtedy sa za ňu hanbiť jednoducho nemieni.

Čo si o tom myslíte vy? Je pre vás táto žena inšpirujúca alebo práve naopak?

@jessubject

People asked for googly eyes on Tummathy

♬ original sound - neil
@jessubject

I’ll be your peanutbutter to your jelly ?

♬ Super Mario Smash Remix shaeotmusic - ?????? > ?‍?

Súvisiace články

Najčítanejšie