Skoro jasno
15°
Bratislava
Pallová, Vágnerová aj Brnová sú aj po tridsiatke štíhle: Vieme, ako sa im darí nepribrať!
Zdielať na

Pallová, Vágnerová aj Brnová sú aj po tridsiatke štíhle: Vieme, ako sa im darí nepribrať!

Zdroj: Instagram

Ako si niektoré známe Slovenky udržujú ultra štíhlu figúru? Poznáme ich tajomstvo a vieme, ako sa stravujú, aby boli chudé!

Každá žena by chcela super vyzerať a byť štíhla, aby si na seba mohla hocičo obliecť. Ako to docieliť? Niektoré pravidelne cvičia, iné skúšajú rôzne diéty. 

​Jednou z nich je práve prerušovaná hladovka, ktorej prepadla Alena Pallová, Simona Brnová aj Veronika Vágnerová. A zdá sa, že naozaj funguje, keďže všetky tri sú matkami a tuk na ich telách by ste museli hľadať. Hoci Pallová nikdy nebola obézna, pred pár rokmi mala nejaké to kilečko naviac. Potom sa však dala na vegánsku stravu, začala behať na páse a kilá išli pomaly dolu. "Aplikujem na sebe ,intermittent fasting', teda prerušované hladovanie. To znamená, že sa stravujem len od 12. h do 18. h večer..." priznala pred časom. Rovnako sú na tom aj bývalé missky Simona Brnová a Veronika Vágnerová. Obe krásky navyše milujú šport a pravidelne cvičia, takže aj to dopomohlo k tomu, aby dnes svoju hmotnosť nemuseli riešiť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dr. Pallova Alena? (@alenapallova)

Prerušovaná hladovka je ostatné roky veľmi populárna. Človek si totiž sleduje najmä čas, kedy prijíma potravu a kedy drží pôst. Počas pár hodín, kedy máte povolené jesť, nestihnete skonzumovať toľko kalórii akoby ste jedli celý deň. Telo sa dostane do kalorického deficitu a vtedy začnete chudnúť... Hoci si zvyknúť na takýto druh stravovania je na začiatku ťažké, ak vydržíte, s výsledkom budete spokojné. 

Čo si o klasickej hladovke a pôste myslia odborníci?

Súvisiace články

Najčítanejšie