Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Keď sa mladá Ukrajinka vyzliekla do bikín, ľudia onemeli: Pre to, čo mala na svojom tele, ju z pláže vyhnali!
Zdielať na

Keď sa mladá Ukrajinka vyzliekla do bikín, ľudia onemeli: Pre to, čo mala na svojom tele, ju z pláže vyhnali!

Zdroj: Pixabay.com

Niektorí ľudia pod oblečením skrývajú tajomstvá, ktoré pred ostatnými neradi odhaľujú. Dôkazom je aj táto žena, ktorá na pláži pri Čiernom mori spôsobila poriadny rozruch!

Dovolenkárom pri Čiernom mori sa pred pár dňami naskytol naozaj šokujúci pohľad. Medzi oddychujúcich ľudí na pláži zavítala mladá Ukrajinka, ktorá sa rovnako ako ostatní vyzliekla do bikín, aby sa okúpala a užila si slnka. 

Ak sa vám staré tetovanie nepáči, dá sa jednoducho odstrániť...

​Keď sa prechádzala medzi ostatnými, tým pri pohľade na jej telo, padla sánka. Žena mala na sebe niekoľko nacistických tetovaní! Na ruke mala dokonca vyobrazenú aj podobizeň samotného Hitlera a na zadku hákový kríž! "Nielen mne, ale všetkým padla sánka, keďže sme neverili, aké tetovania si dala urobiť," priznal pre britský web DailyStar jeden z dovolenkárom. 

Netrvalo dlho a žena sa z pláže musela porúčať. Ľudia na ňu totiž začali pokrikovať, nech sa zbalí a odíde a kráske neostávalo nič iné, ako to aj urobiť. Pritom propagácia nacizmus je na Ukrajine trestná rovnako ako v mnohých iných krajinách vo svete. 

Aké tetovanie skrýva pod šatami Renáta Názlerová?

Súvisiace články

Najčítanejšie