Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Povedala si DOSŤ a zhodila 30 kíl! Z mladej mamičky je dnes FIT modelka
Zdielať na

Povedala si DOSŤ a zhodila 30 kíl! Z mladej mamičky je dnes FIT modelka

Zdroj: Profimedia

Zlá životospráva a prejedanie spôsobili, že extrémne pribrala a po pôrode dcérky sa to stále zhoršovalo. Mladá žena vedela, že iba ona sama môže zabrániť tomu, aby nezostala obézna po zvyšok života.

Bývalá wrestlerka Tempany Broadbent (26) z austrálskeho Brisbane pribrala počas tehotenstva viac ako tridsať kilogramov a po pôrode kilá nešli dole. Jej prejedanie malo negatívny vplyv aj na jej psychiku. Zatvárala sa doma a hanbila sa chodiť medzi ľudí.

Čo nám pri snahe schudnúť radí fitnesska Zora Czoborová?

Dcéra ako motivácia

Po štyroch mesiacoch od pôrodu dosiahla svoju najvyššiu hmotnosť 90 kíl. Hoci stále nebola obézna, cítila sa mizerne po všetkých stránkach. „Mala som príšerný zlozvyk. Akonáhle dcérka cez deň zaspala, začala som sa prejedať,“ priznala sa Tempany a vymenovala svoje bežné pochutiny, medzi ktorými nechýbali polotovary, čipsy, či sladkosti.

Mladá mamička sa za svoju nadváhu tak hanbila, že dokonca ani s dcérkou nechodila na prechádzky a vyhýbala sa aj svojim kamarátkam. Nakoniec to však bola práve dcérka, kvôli ktorej sa rozhodla podstúpiť najväčšiu zmenu vo svojom živote, píše news.com.au.  

Z bacuľky modelka

"Nájsť si čas a motiváciu cvičiť pri malom dieťati, vyžaduje naozaj pevnú vôľu a odhodlanie," hovorí mamička, ktorá cvičila, kým jej dieťa spalo, a to na úkor vlastného odpočinku.

Tempany svoju premenu krok po kroku zdieľala aj na Instagrame, kde si získala veľa fanúšikov, ktorí ju nielen podporovali, ale dokonca sa k nej pridali. Práve táto neskutočná podpora jej nedovolila poľaviť a kilá išli postupne dole.

Mladá mamička dodržiavala makrobiotickú stravu a dbala na dostatočný príjem dôležitých živín. "Jedla som širokú škálu zdravých potravín a v malom množstve som si dopriala aj maškrtu. Nijako som sa neobmedzovala," hovorí mamička, ktorá dnes cvičí päťkrát týždenne, je ľahšia o 30 kilogramov a pýši sa postavou fitnessky.

Tempany si nevie vynachváliť najmä kopec energie, ktorú teraz má a konečne sa môže naplno venovať svojej dcérke, ktorá má teraz 1,5 roka. Vďaka Instagramu si ju všimli aj niektoré športové značky a dnes dostáva mnoho lákavých ponúk na modeling a propagáciu fit produktov.

Klobúk dole, úžasná premena, však?  

Súvisiace články

Najčítanejšie