Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Miška je chudšia o 13 kíl: Ženy, stačí urobiť TOTO a zbavíte sa tuku aj celulitídy!
Zdielať na

Miška je chudšia o 13 kíl: Ženy, stačí urobiť TOTO a zbavíte sa tuku aj celulitídy!

Zdroj: Instagram/michaela_mikela

Aj vy snívate o novej štíhlej postavičke, lebo sa vám nepáči to, čo vidíte pri pohľade na seba do zrkadla? Miške sa podarilo zhodiť 13 kíl a tu je jej recept!

Influencerka Mikela sa za svoje kypré ženské tvary nikdy nehanbila a kilá navyše s hrdosťou nosila. Aj ona si však povedal dosť a začala chudnúť.

Odkedy cvičí a zdravo sa stravuje, je aj Zuzana Vačková čoraz chudšia!

"Nemala som problém s tým, ako vyzerám, lebo mne moja postava nevadila. na Instagrame som si začala všímať, že veľmi veľa známych obéznych žien sa začalo prezentovať, ako je to trendy a super a mne sa to znechutilo. Zľakla som sa, že keď so sebou nezačnem niečo robiť, tak takto dopadnem. Tie morbídne obézne ženy sú presne to, ako som nechcela vyzerať," priznáva sexica, čo ju motivovalo k tomu, aby začala chudnúť. "Do toho ma na spoluprácu oslovila Barbora Gamanová so stravou. Cvičila som aj pretým, ale bez stravy to nemalo taký efekt. Od 1. februára som sa úplne zaprela a išla som," priznáva. Je  polovica júna a Miška zhodila už 13 kíl a v chudnutí pokračuje, keďže jej cieľom je zbaviť sa ešte aspoň 10 kíl. Priznáva však, že prvé dva mesiace boli veľmi ťažké, keďže napriek zdravej strave bola hladná a nervózna. Napriek tomu sa nevzdala! "Ťažké bolo odopierať si jedlá, ktoré iní neriešia. Zobnem si niečo z chladničky, pár plátkov šunky, malé drobnosti a sladkosti... Trvalo asi 8 týždňov, kým sa mi stiahol žalúdok. Teraz som úž úplne v pohode."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Mikela (@michaela_mikela)

Na Miškinej postave vidieť, že na sebe naozaj zapracovala. Hoci má stále kypré ženské tvary, jej telo je pevné! Dokonca jej zmizla aj celulitída. Ako? "Tej som sa zbavila vďaka strave, pitnému režimu, cvičeniu a pijem ešte bylinný čaj na odvodnenie. Dokonca som sa zbavila aj akné! Desať rokov som s tým mala veľké problémy a za jediný mesiac mi zmizlo akné a doteraz sa mi neurobila vyrážka," pochválila sa Miška. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Mikela (@michaela_mikela)

Ako byť vo forme? Vyskúšajte to s týmito cviky od profíčky!

Súvisiace články

Najčítanejšie