Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prišla o všetky zuby, no nevzdáva TO: Každé ráno vychádza z kúpeľne ako vymenená
Zdielať na

Prišla o všetky zuby, no nevzdáva TO: Každé ráno vychádza z kúpeľne ako vymenená

Zdroj: TikTok/princxssglitterhead

Video štvornásobnej mamy, v ktorom ukazuje svoju každodennú premenu, začalo okamžite kolovať po sociálnych sieťach. WAU, je toto vôbec možné?

Je bežné, že ženám sa počas tehotenstva a po pôrode viac kazia zuby, no 36-ročná Alicia zažila niečo oveľa horšie. Postupne totiž o všetky prišla!

Aký typ líčenia je momentálne trendy?

Aj keď je tento stav zriedkavý, môže sa to stať vtedy, ak dôjde ku kombinácii nesprávnej stravy počas tehotenstva a už existujúcich zubných problémov. Ak budúce mamičky už majú slabé alebo kaziace sa zuby, či problémy s ďasnami, tehotenstvo môže tieto problémy ešte zhoršiť. Dôležité je aj to, aby pri žalúdočných nevoľnostiach nezabúdali na dodržiavanie dôkladnej zubnej hygieny.

Alicia si myslí, že je geneticky predisponovaná k extrémnej strate vápnika, pretože jej zuby boli aj predtým krehké a duté. Napriek tomu, že strata zubov jej zobrala sebavedomie, každý deň sa snaží byť aj popri starostlivosti o deti krásna a očarujúca.

Keď zdieľala na TikToku svoju rannú premenu vrátane starostlivo aplikovaného make-upu, parochne a zubných protéz, ľudia takmer padli na zadok. Ťažko uveriť, že na oboch záberoch je tá istá osoba, však?

TikTok/princxssglitterhead

Pozrite si jej premenu vo videu, ktoré trhá rekordy sledovanosti!

@princxssglitterhead

?THANK YOU FOR ONE MILLION?##onemillionfollowers ##bucketlist ##toothlessprincess ##toothlesstiktokcatfish ##withorwithout ##noteeth ##witnessme##transform

♬ Celebrate the Good Times - Mason

Súvisiace články

Najčítanejšie