Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Urobila tri zmeny v životospráve a zhodila 90 kíl: Odpadnete, ako sa táto žena zmenila!
Zdielať na

Urobila tri zmeny v životospráve a zhodila 90 kíl: Odpadnete, ako sa táto žena zmenila!

Zdroj: Profimedia

Obézna mamička vedela, že takto už ďalej nemôže žiť, pretože nadváha by ju postupne zabila. Pustila sa do najväčšej zmeny vo svojom živote a dnes ju ľudia nespoznávajú.

Američanka Becca Scheer (31) trpela už od detstva nadváhou, ktorá sa v dospelosti vplyvom psychických problémov zmenila na obezitu 3. stupňa. Ešte pred niekoľkými mesiacmi vážila viac ako 159 kilogramov.

Obezita nie je len estetický problém, ale má vážne dopady aj na naše celkové zdravie.

Život Beccy sa zmenil po smrti jej bratranca, ktorý zomrel na predávkovanie heroínom. Vtedy si uvedomila, že jej drogou, na ktorej je závislá, je práve jedlo, a ak s tým niečo okamžite nespraví, dopadne rovnako ako jej bratranec.

Smutná príležitosť prinútila Beccu uvedomiť si, že ak svoju závislosť na jedle neprekoná, bude to mať dopad na jej najbližších, teda na partnera Matta a ich troch synov

"Nebola som závislá od drog, ale mojou drogou bolo jedlo. Pomaly ma to zabíjalo a odťahovalo od môjho manžela a od detí," cituje nešťastnú mamičku magazín 7News.

"Akonáhle som sa necítila dobre, alebo som bola naštvaná či v strese, okamžite som siahla po jedle. Denne som tak prijímala 6000 až 8000 kalórií, " priznáva Becca, ktorá prešla neuveriteľnou premenou.

Becca Scheer

Profimedia

Dnes je z nej nová žena

Becca začala s 28-dňovou detoxikačnou kúrou, kedy vylúčila všetky sladkosti a zamerala sa na nízkosacharidovú diétu. Neskôr prešla na Keto diétu, ktorá jej pomohla zhodiť v prvých mesiacoch veľké množstvo nadváhy.

Po troch mesiacoch tejto diéty prešla na stravovanie formou prerušovaného pôstu. Tento spôsob chudnutia jej pomohol lepšie spaľovať uložený tuk. Za 11 mesiacov od pohrebu bratranca tak schudla neuveriteľných 90 kilogramov a namiesto veľkosti oblečenia 3XL nosí dnes veľkosť S.  

Becca Scheer

Profimedia

Dnes konzumuje okolo 1900 kalórií denne, v jej jedálničku nájdete najmä chudé mäso, ryby, veľa zeleniny a ovocie. Počas dňa vypije až 3 litre vody. Kombinácia keto diéty, prerušovaného pôstu a vylúčenia cukru, sa v jej prípade naozaj osvedčilo.

"Úplne mi to zmenilo život. Odrazu si dokážem užívať život oveľa intenzívnejšie. Už nemusím mať obavy a stres, či sa zmestím na sedadlo vo vlaku alebo či prejdem úzkou uličkou, bez toho, aby som niečo zhodila“ dodáva dnes šťastná a spokojná mladá žena, ktorá svojou premenou vyrazila mnohým dych! Klobúk dole! 

Becca Scheer

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie