Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Koniec skrývaniu: Po dlhých mesiacoch Ivana Gottová ukázala, ako vyzerá!
Zdielať na

Koniec skrývaniu: Po dlhých mesiacoch Ivana Gottová ukázala, ako vyzerá!

Zdroj: Instagram/KG

Po smrti svojho milovaného manžela sa Ivana s dcérami stiahla z verejnosti a nikde v spoločnosti sa neukazovala. Teraz urobila výnimku!

Od pohrebu Karla Gotta sa po jeho vdove zľahla zem. Ivana sa úplne stiahla z verejného života, aby sa so stratou svojej životnej lásky vysporiadala v súkromí, mimo médií. Z času na čas však s manželovými fanúšikmi komunikovala práve prostredníctvom sociálnych sietí. 

​Ak by ste si mysleli, že sedela zatvorená doma a dlhé mesiace iba smútila, omyl! Ivana sa venovala hneď niekoľkých projektom, ktoré zostali po smrti maestra nedokončené. Kým spomienkové koncerty aj premiéra filmu o Karlovi Gottovi sa pre pandémiu odložili, práca na jeho autobiografii mohla napredovať. Ivane sa podarilo finalizovať knihu, ktorú spevák stihol za svoj život napísať. "Milí priaznivci môjho manžela, veľmi ma teší, že vám môžem dnes prvýkrát ukázať obálku autobiografie Karel Gott ′′ Moja cesta za šťastím ".  Tento výstižný názov si vybral manžel sám, rovnako aj titulnú fotografiu Lenky Hatašovej. Knihu Karel dopísal počas svojho života, nájdete ju v českých kníhkupectvách 14. júla 2021, v deň jeho nedožitých narodenín. Na Slovensku sa objaví len o pár dní neskôr, 20. júla..." nechala sa počuť Ivana a pridala aj svoju fotku.

Pripravovaná autobiografia bude jednoznačne bestsellerom roka, keďže obsahuje okolo 1800 fotografii a odhalí mnohé tajomstvá z Gottovej minulosti aj súkromia.  

Súvisiace články

Najčítanejšie