Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Niektoré TO ľutujú, iné sa nevyzlečú nikdy: Tieto slávne herečky neznášajú erotické scény
Zdielať na

Niektoré TO ľutujú, iné sa nevyzlečú nikdy: Tieto slávne herečky neznášajú erotické scény

Zdroj: Profimedia

Na filmovom plátne pôsobia sebavedomo a prirodzene a možno by ste si mysleli, že nahotu už berú ako samozrejmosť a súčasť hereckej práce. Neverili by ste, koľko slávnych herečiek s tým má problém.

Tušili ste, že niektoré herecké hviezdy majú dokonca zakotvené v zmluve, že sa celkom nahé nikdy neukážu? Ďalšie na erotické scény využívajú zásadne dablérky a mnohé sa vyzliekli raz a teraz to ľutujú.

Aj herečka Emilia Clarke má s nahými scénami veľa skúseností a už jej to nie je po chuti! Nenechajte si ju ujsť vo filme so silným príbehom Predtým ako som ťa spoznala v sobotu o 20:35 na JOJke! 

Emilia Clarke

Krásnu herečku preslávil najmä populárny seriál Hra o tróny, pri ktorom sa však sťažovala na to, že pri stvárnení postavy Daenerys Targeryen musela byť takmer po celý čas nahá. Prekážalo jej to natoľko, že neskôr využila dokonca dvojníčku. Sympatická herečka už ďalšie nahé scény odmieta, nevzala napríklad ponuku na film 50 odtieňov sivej, kde jej ponúkli úlohu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa camryn (@niklausmemories)

Julia Roberts

Síce ju na absolútny vrchol vyniesla práve úloha prostitútky vo filme Pretty Woman, no vo všetkých nahých scénach ju zaskakovala dvojníčka. O tom, že Julia sa pred kamerami odmieta vyzliekať, vedia všetci režiséri a preto to od nej ani nevyžadujú. Hviezda, akou Julia Roberts rozhodne je, si už úlohy nielen vyberá, ale môže si klásť aj podmienky. V minulosti prezradila, že dôvodom, prečo sa odmieta vyzliekať, sú najmä jej tri deti.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LeFranche?? (@le___franche)

Sharon Stone

Vedeli ste, že legendárna erotická scéna zo Základného inštinktu, v ktorej si Sharon Stone prekríži nohy v sukni pod ktorou nemá nohavičky, nebola ani v scenári? Herečka dokonca tvrdila, že scénu vložili do filmu bez toho, aby o tom vedela. Kázali jej vyzliecť si nohavičky, pretože jej vraj presvitali pod šatami. Keď následne uvidela výsledok, mala konflikt s režisérom, ktorému strelila aj facku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eric Fidele Theriault (@ericotheriault)

Natalie Portman

Táto krásna herečka najskôr nemala problém s odhalením sa vo filme, no uvedomila si, že vďaka internetu a sociálnym sieťam bude jej odhalené telo medzi ľuďmi kolovať večne, preto sa už nahým scénam vyhýba. "Polovica recenzie filmu, bolo rozoberanie môjho nahého tela,“ vyjadrila sa v minulosti a dodala, že proti nahote na plátne nič nemá, pretože  ľudské telo považuje za prirodzené, no otravuje ju, ak sa všetko nakoniec točí iba okolo toho.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa manos (@manos_pn)

Medzi ďalšie herečky, ktoré sa nahým scénam vyhýbajú alebo svoje scény z minulosti oľutovali, patrí napríklad aj Emily Blunt, Helen Mirren, Mila Kunis či Kate Winslet, ktorá sa síce nahá objavila niekoľkokrát, no podobné scény doslova neznáša.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie