Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tajomný život Zuzany Hajdu: Ako vyzerá a čo robí?
Zdielať na

Tajomný život Zuzany Hajdu: Ako vyzerá a čo robí?

Zdroj: TV JOJ

Dlhé roky bola jednou z hlavných tvárí spravodajstva TV JOJ, no potom sa stiahla do úzadia a na čas opustila aj Slovensko! Ako dnes vyzerá a žije Zuzana Hajdu?

Dlhé roky bola výraznou tvárou spravodajstva televízie JOJ práve vďaka svojmu sexi imidžu. Kam prišla, tam ste ju jednoducho nemohli prehliadnuť. Potom sa však Zuzana rozhodla, že svoj profesijný život od základov zmení a odišla z televíznej obrazovky.

​Istý čas robila delegátku v Egypte, kde spoznala svojho manžela Moustyho, s ktorým má dve deti - dcéru Elissu a syn Adama. Dlhé roky pracovala v IT sektore a údajne si vyskúšala aj povolanie realitnej maklérky. Čomu sa aktuálne venuje, je tak trochu zahalené rúškom tajomstva. Bývalú moderátorku sme oslovili a chceli sme vedieť, ako sa má, ako zvládla pandémiu, aj to, čomu  sa venuje a či sa s rodinou chystá v lete na dovolenku. Zuzane však do reči nebolo. "Rada vám odpoviem, no neskôr, keď budem mať jasno v tom, kam pôjdeme na dovolenku," znela jej stručná odpoveď, no odvtedy sa neozvala.

Profimedia

​Hajdu pre týždenník Plus 7 dní koncom septembra 2019 priznala, že sa chystá nadobro opustiť Slovensko a odsťahovať sa do Egypta. Práve tu mala s exkolegami z ostatnej práce rozbehnúť podnikanie, kvôli ktorému sa na sever Afriky chcela odsťahovať. Zuzana je však stále na Slovensku a zdá sa, že jej plány prekazila práve pandémia, ktorá na viac ako rok ochromila celý svet. Isté je, že Hajdu sa ani za tie roky, čo je mimo obrazovku, veľmi nezmenila  stále vyzerá super. 

Takto v súčasnosti vyzerá Zuzana Hajdu

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Hajdu (@zuzana_hajdu)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Hajdu (@zuzana_hajdu)

Súvisiace články

Najčítanejšie