Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
V minulosti schudla takmer 50 kíl a stále je štíhla ako laň: Jojkárska herečka nikdy krajšia nebola!
Zdielať na

V minulosti schudla takmer 50 kíl a stále je štíhla ako laň: Jojkárska herečka nikdy krajšia nebola!

Zdroj: Instagram

Alexandra Palatínusová z jojkárskeho seriálu Policajti v akcii v minulosti vážila cez 100 kilogramov. Zaťala sa a podarilo sa jej schudnúť a váhu si aj udržala. Ako?

Alexandru poznajú diváci aj ako nekompromisnú seriálovú policajtku, ktorá sa vie s napätými životnými situáciami hravo popasovať. Kráska nám v minulosti priznala, že sama zvádzala boj s kilami navyše. 

​“Chudnem vlastne celý život, no tak radikálne som schudla dvakrát. Štyri roky dozadu to bolo 30 kíl. To som si nejaké dva roky udržala. Potom som stretla môjho úžasného muža, s ktorým máme krásnu dcérku. Dieťatku som dopriala to, čo potrebovala, takže som sa zaoblila. Po pôrode kilá odišli, ale zostala toho stále dosť, s čím som bola nespokojná, takže som na sebe zapracovala. Od konca decembra do polovice apríla som schudla 16 kíl,“ priznala nám pred pár rokmi Alexandra. Herečka nebola na chudnutie sama, ale nechala si poradiť od odborníkov na vysokoproteínovú diétu. Práve vďaka nej má štíhlejšie krivky. Samozrejme, ku zmene jedálnička pridala aj šport. 

Kráska si natoľko zvykla na zdravší životný štýl a cvičenie, že sa jej váhu aj po chudnutí podarilo udržať a dnes sa pýši naozaj super postavou. Už na prvý pohľad je jasné, že sa jej podarilo zhodiť ešte pár kíl. A čo odkázala tým, ktorí by sa radi zbavili prebytočných tukových vačkov? “Každý človek dokáže schudnúť, ak nemá nejaké vážne zdravotné problémy. Dá sa s tým niečo robiť. Myslím si, že každá diéta funguje, len človek musí nájsť tú, ktorá mu vyhovuje. Človek musí menej prijímať a viac vydávať, ináč tie kilá nepôjdu dole,“ dodala na záver.

Súvisiace články

Najčítanejšie