Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Jessica Alves sa vypapala na 100 kíl: Jej plán chudnutia je šialený!
Zdielať na

Jessica Alves sa vypapala na 100 kíl: Jej plán chudnutia je šialený!

Zdroj: Instagram/JA

Ostatné dva roky boli pre blondínu šialené. Premena z muža na ženu nebola jednoduchá a vyžiadala si svoju daň - Jessica Alves pribrala okolo 30 kilogramov, ktorých sa chce teraz nadobro zbaviť.

Kedysi ho prezívali živý Ken, no Rodrigo Alves sa po početných plastických operáciách napokon rozhodol, že najšťastnejší bude v ženskom tele. Pred dvoma rokmi začala jeho premena na ženu, ktorú má dnes už úspešne za sebou!

Už pár mesiacov žije pod menom Jessica a svoje telo naďalej vylepšuje rôznymi operáciami. Pred pár týždňami si ľahla pod nôž, aby jej chirurg upravil prsia. A len pred niekoľkými dňami podstúpila ďalšiu operáciu! Jessica pre Dailymail priznala, že sa jej váha vyšplhala na 100 kíl a hoci sa všemožne snažila, nijako sa jej nepodarilo schudnúť. "Ostatné dva roky som prechládzala tranzíciou, potom bol lockdown, bola som zatvorená vo vnútri, necvičila a len som jedla a jedla. Hormonálna liečba nabudila môj apetít, spomalila metabolizmu a nevedela som schudnúť," dodala Jessica. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Aj preto sa rozhodla, že podstúpi operáciu, pri ktorej jej odstránenia až 75 percent žalúdka! Spomínaný zákrok má už za sebou. Našťastie, všetko dobre dopadlo, takže po zotavení jej už nestrojí nič v ceste, aby začala menej jesť a dopracovala sa k vysnívaným ženským krivkám. 

Jessica po operácii žalúdka

Súvisiace články

Najčítanejšie