Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vlastina Svátková ukázala svoju vysnívanú kuchyňu: WAU, to je nádhera!
Zdielať na

Vlastina Svátková ukázala svoju vysnívanú kuchyňu: WAU, to je nádhera!

Zdroj: instagram/vlastinasvatkova

Pre väčšinu ľudí je najobľúbenejším miestom v dome práve kuchyňa a inak to nie je ani u sympatickej herečky a trojnásobnej mamy. Čo poviete na štýl, ktorý si zvolila?

Hoci Vlastine Svátkovej (39) nevyšlo ani druhé manželstvo, je opäť šťastná po boku mladšieho partnera a teší sa z ich spoločného bývania, ktoré si zariaďuje podľa vlastných predstáv. Pozrite sa do jej dokonalej kuchyne!

Krásnu slovenskú herečku Vlastinu Svátkovú ste mohli vidieť aj vo výnimočnom jojkárskom seriáli Jenny či Hotel.

Vyzerá to tak, že nielen nový priateľ, ale aj rekonštrukcia a zariaďovanie nového bývania podľa svojich predstáv, pomáha Vlastine zahnať smútok a rany z druhého nevydareného manželstva.

Krásna herečka sa pustila do prerábky celého domu a tak každá miestnosť postupne prechádza originálnymi úpravami, všimol si český Blesk.

Kuchyňa snov

Farebné dizajnové doplnky a nadčasové priestory teraz dostali pomyselnú korunu krásy, ktorú predstavuje herečkina nová kuchyňa pre zmenu spĺňajúca súčasné trendy. "Vedela som, že nechcem kuchyňu bielu ani čiernu, ani v imitácii dreva. Vedela som, že chcem ostrovček obložený keramikou a že nemôžem mať digestor do stropu, preto bola jediná možnosť varná doska s digestorom už zabudovaným do dosky," napísala Vlastina k fotkám kuchyne, ktorej vládne zemitá béžová farba s ostrovčekom zo svetlého mramoru.

Ako herečka priznala, digestor, ako ho väčšina ľudí pozná, nemá a mať nebude. Z praktických dôvodov totiž zvolila špeciálny typ, ktorý je integrovaný priamo do varnej dosky. Čo sa, rovnako ako všetko, čo je nezvyčajné, nestretlo vždy s pochopením. "To bolo zase rád a názorov. Vraj to toľko nesaje pachy. Vraj sa tá keramika rozbije. Vraj je krehká a nepraktická. Ja neviem. Zatiaľ vždy všetko, čo ostatní kritizovali, fungovalo zo všetkého najlepšie, " okomentovala múdre rady, ktoré si vypočula vo svojom okolí. A napriek tomu si išla svojou cestou.

"Vitaj u nás, nová kuchyňa, a pozor, tu varia všetci, aj moje deti !!!" dodala Vlastina, ktorá si v novej kuchyni zrealizovala všetky svoje predstavy a sny. Čo na ňu poviete? Páči sa aj vám?

Krásne nápady a inšpirácie nájdete aj v relácii Nové bývanie. Nenechajte si ujsť v nedeľu o 17:50 na JOJke!

Súvisiace články

Najčítanejšie