Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Veľký horoskop na jún: Koho čaká úspech v práci aj v láske? Nádej je tu pre všetkých!
Zdielať na

Veľký horoskop na jún: Koho čaká úspech v práci aj v láske? Nádej je tu pre všetkých!

Zdroj: Profimedia

Na čo všetko sa môžete tešiť s prichádzajúcim šiestym mesiacom v roku? Zistite hneď, čo si hviezdy pripravili pre vaše znamenie!

Ani sme sa nenazdali a už tu máme mesiac jún. Ste zvedaví, čo všetko vás v ňom čaká? Čítajte!

Do obľúbenej relácie Bez servítky sa môžete prihlásiť aj vy! Nenechajte si ju ujsť v pracovné dni o 18-tej na JOJke!

Baran

Zrodencov Barana čaká mesiac, kedy si musia svoje šťastie vydobyť. Majte sa na pozore pred závistlivcami, ktorí sa vám snažia skomplikovať život. Vo finančných záležitostiach vám do 10. júna praje Merkúr, ale potom by ste mohli prepadnúť bezhlavému míňaniu a miesto nasporených úspor by vám zostali len červené čísla. Lákavé sú hlavne útraty za zábavu. Tú by nezadaní mohli nájsť okolo 15. júna vďaka istému náprotivku!

Býk

Aký mesiac čaká zrodencov Býka? Hviezdy budú priať láske, čo je sľubná konštelácia pre všetky srdcia túžiace po troche citu. Okolo 11. júna však zisťujete, že partnerská zhoda nie je tak veľká a miesto vzťahu zostanete s nádejným náprotivkom iba kamarátmi. Na pracovisku do povinností skočíte rovnými nohami. Aj keď máte v polovici mesiaca práce až nad hlavu, zachováte sa ako profesionáli a termíny stihnete načas.

Blíženci

S vašimi silami je to ako na hojdačke. Čakajú vás náročné chvíle na pracovisku aj v súkromí, preto by ste nemali zabúdať odpočívať. Pracovné povinnosti vás vyčerpávajú viac ako inokedy. Nie ste si istí v zadaniach a tiež klímou medzi spolupracovníkmi, ktorá  je skôr záťažová. Od 11. 6. zmobilizuje sily a snažíte sa napraviť, čo sa nepodarilo. Okolo 16. 6. sa zvyšujú nádeje na zoznámenie s pozitívnym človekom.  

Profimedia

Rak

Šiesty mesiac roka začne príjemne po telesnej i duševnej stránke. Milostný život režíruje kňažka lásky, ktorá pozýva nezadaných na rande a dlhoročným párom prináša odvahu niečo zmeniť. V zamestnaní sa môžete dostať do sporu s vedením. Nerozumiete striktným zákazom, ale prípadnú diskusiu si rozmyslite. Celá záležitosť nedopadne tak zle, ako to spočiatku vyzeralo. Posledná dekáda upozorňuje na nutnosť odpočinku!

Lev

Zrodencov Leva čaká náročný mesiac, kedy sa pôvodné plány zdržujú a nedarí sa vám dôjsť do vytúženej cieľovej rovinky. Na pracovisku sa od 11. júna objavujú početné komplikácie. Psychickú aj fyzickú únavu neprekonávajte, inak sa v závere mesiaca dostanete na nulu. Tiež vzťahové záležitosti nie sú výhrou. Mrzí vás správanie istého človeka, ktorý všeličo nasľubuje, ale k splneniu sľubov už sa nehlási. 

Profimedia

Panna

Prvá júnová dekáda prekypuje energiou a húževnatosťou. Nezadané Panny sa snažia dostať do spoločenského ruchu a hľadajú spriaznenú dušu. Venuša v priaznivom Sextile vám pri zoznamovaní praje okolo 13. júna. Pracovná sféra ukazuje obohatenie, avšak nie materiálne. Rozširujete svoje obzory a získavate nové kontakty. Po 10-tom bude motivácia klesať a k aktivizácii pomôže len vidina niečoho navyše.

Váhy

Zrodenci Váh by si v júni mali dať pauzu od zoznamovania. Mohli by ste totiž staviť na zlého koňa. Jej nepriaznivá kvadratúra vám nedovolí spoznať jeho skutočné kvality. V pracovnej oblasti očakávajte skvelé obdobie. Máte veľké ambície a povinnosti plníte včas a kvalitne. Dávajte ale pozor na štýl komunikácie. Aj steny majú uši a mnohé informácie sa donesú do najvyšších miest.

Profimedia

Škorpión

Ak ste bez oficiálneho vzťahu, túžite po novej známosti. Hviezdy vidia šancu na lásku reálne! Po oslnivom štarte počítajte okolo 16. 6. s menšími prekážkami. Avšak ešte než sa jún nachýli ku svojmu koncu, dočkáte sa sladkého zmierenia. Ak sa zaujímate o prácu, štart júna prekypuje energiou aj skvelými nápadmi. Od 11. júna vás bude znervózňovať ťarcha zodpovednosti. Sľúbená odmena za to stojí.

Strelec

Milí Strelci, v júni sa stretnete so záťažovou konšteláciou, ktorá ovplyvňuje pracovnú i súkromnú sféru. Zadaní neberú vážne svojho partnera a súčasnú krízu podceňujú. Snažte sa o väčšiu empatiu, v hre je celý váš vzťah. V zamestnaní sa obrňte trpezlivosťou. Niektoré úlohy budete musieť viackrát prerábať, aby ste sa zavďačili náročným klientom i nadriadeným. Pozitívom je prísľub zisku okolo 16. júna.  

Profimedia

Kozorožec

Venušina opozícia komplikuje júnové dianie na milostnej pôde. Obzvlášť okolo 24. júna zapojte trpezlivosť a zvažujte, či súčasný vzťah stojí za také trápenie. Rozchod je bolestivé, ale účinné riešenie. Ani v zamestnaní neprechádzate ružovou záhradou. Nadriadení sa nepoznajú k svojim sľubom, môžu sa dokonca oneskoriť mzdy! Okolo 14. júna si viac strážte peniaze. Mohli by ste sa upísať k nevýhodnej investícii.

Vodnár

Zrodencov Vodnára čaká mesiac, kedy urobia obrovský posun v kariére. Ku všetkým povinnostiam sa staviate zodpovedne, pracujete precízne a do detailu premyslíme každú zadanú úlohu. Od 11. 6. sa na vaše bedrá presunú povinnosti iného kolegu, čo vás začne vyčerpávať. Nezabudnite na výdatný odpočinok! Milostný život vyzerá veľmi nezáväzne. Ochotne rozširujete okruh známych, ale nehodláte sa na nikoho upínať.

Profimedia

Ryby

Slniečko a teplo konečne pomôžu roztopiť ľadovú krustu, ktorá zvierala vaše vnútro túžiace po vrelom cite. Zrazu vidíte svet v pestrých farbách, milujete sami seba a lásku rozdávate aj širokému okoliu. Singles v sebe nájdu odvahu osloviť objekt svojej túžby. V zamestnaní sa dokážete oprieť do zadaných úloh a z prípadného neúspechu sa nezrútite. Od 11. júna pozor, aby ste nezabudli niečo dôležité!

Súvisiace články

Najčítanejšie