Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bola som taká tučná, že mi na chrbte narástli prsia: Takto som zhodila takmer 80 kilogramov!
Zdielať na

Bola som taká tučná, že mi na chrbte narástli prsia: Takto som zhodila takmer 80 kilogramov!

Zdroj: instagram/one2one_sharna_and_melanie

Ako sa prinútiť zhodiť prebytočné kilá? Tejto žene stačil pohľad na svoju fotku v šatách, aby si povedala dosť a začala so sebou niečo robiť!

Sharna je dnes spokojnou mamou jednej dcérky, ktorá sa teší zo života. Nie vždy tomu bolo tak... Ešte pred pár rokmi totiž vážila cez 130 kilogramov. 

Ako sa namotivovať, aby žena schudla? Tu sú rady jednej, ktorej sa to podarilo. 

​Sharna nikdy nebola štíhla a pre svoju bacuľatú postavu sa trápila už ako tínedžerka. Všetko sa zhoršilo po tom, ako v roku 2017 priviedla na svet svoju dcérku. Trpela popôrodnou depresiou a svoje úzkosti riešia tým, že nekontrolovateľne jedla. Pred dvoma rokmi sa s manželom Ivanom rozhodli, že sa vyberú do Afriky, kde žije rodina jej polovičky. V tom čase vážila cez 130 kilogramov, pre svoju váhu veľmi trpela a cítila sa nepríjemne. Napriek tomu, bodku za svojím "tučným" životom dala až keď sa vrátili domov. 

Ako družička mala totiž ísť na svadbu svojej sestry. Keď si obliekala vybraté šaty, nezmestila sa do nich... Navyše sa odzadu uvidela aj na fotke a to bola posledná kvapka. Sharna sa rozhodla že vyhľadá odborníka na výživu. Ten jej zostavil jedálniček a vždy jej ochotne poradil, keď potrebovala. A práve vďaka úprave stravy sa jej konečne podarilo schudnúť takmer polovicu svojej hmotnosti! Dnes a cíti fit a sama radí iným ženám, čo by mali jesť, aby schudli. 

https://www.facebook.com/sharna.skevington/posts/10159194987569529

Ako sa Jasmine Alagič podarilo po pôrode schudnúť?

Súvisiace články

Najčítanejšie