Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Obézny muž podstúpil obrovskú premenu: Kvôli svojej láske schudol o polovicu!
Zdielať na

Obézny muž podstúpil obrovskú premenu: Kvôli svojej láske schudol o polovicu!

Zdroj: Profimedia

Zhodil takmer 60 kíl a dnes je z neho úplne iný človek. Fantastické, čo dokázal!

Jamie Haviland (25) z Doveru bol celé roky závislý na fast food jedlách, no prišiel deň, keď si jednoducho povedal dosť, pretože chcel vyzerať a najmä sa cítiť lepšie a zdravšie.

Čo všetko hrozí obéznym ľuďom?

Svadba ako motivácia

Jamie veľmi miloval svoju priateľku a túžil ju požiadať o ruku. Keď si však predstavil, ako bude so svojou obéznou postavou kráčať k oltáru, bol z toho zhrozený. Nakoniec sa práve jeho priateľka a budúca svadba stala tou najsilnejšou motiváciou na celkovú zmenu životosprávy, píše yahoo.com.

Mladý muž priznal, že kvôli svojej nadváhe sa cítil často úzkostlivo a mal sklon k depresii. „Vedel som, že musím zmeniť svoje smerovanie, ak sa chcem tešiť na budúcnosť," povedal a rozhodol sa pripojiť k chudnúcej skupine, ktorá ho motivovala a nedovolila mu vzdať sa.  

Profimedia

Mladík úplne vylúčil všetky nezdravé návyky a začal si pripravovať zdravé a výživné jedlá doma. Pravidelný pohyb sa stal prirodzenou súčasťou každého dňa, okrem cvičenia a posilňovania chodil veľa pešo a na bicykli. Postupnými malými zmenami sa mu podarilo schudnúť takmer 60 kíl, čo je zhruba polovica jeho pôvodnej hmotnosti.

Jamie sa cíti konečne lepšie a sebavedomejšie a svoju priateľku dokonca stihol požiadať aj o ruku. A čo hovorí na jeho premenu ona?

„Som nesmierne pyšná, na to, čo dokázal. Jeho odhodlanie a skvelé výsledky motivovali mnohých ľudí, vrátane mňa,“ dodala na záver šťastná snúbenica. Držíme im palce!

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie