Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Starý a zanedbaný dom premenili na bývanie snov: Manželia TO zvládli vlastnými rukami
Zdielať na

Starý a zanedbaný dom premenili na bývanie snov: Manželia TO zvládli vlastnými rukami

Zdroj: Instagram/thepalmerstonproject

Na prvý pohľad veľmi atraktívne nevyzeral, no mladí rodičia v ňom okamžite videli potenciál. Pustili sa do renovácie a výsledok je ohromný!

Mladí manželia Tiffany Kumnick-Diaz a jej manžel Troy kúpili starý schátralý dom z 80-tych rokov a túžili ho zmeniť na krásne bývanie pre svoju rodinu. Iba za 11 týždňov sa im podarilo zmeniť ho na nepoznanie!

Aj vy túžite po vlastnom bývaní? Využite šancu a prihláste sa do súťaže o Dom snov!

Vysnívaný domov

I keď dom bol v skutočne v zanedbanom stave a roky nebol opravovaný a udržiavaný, obaja boli presvedčení, že má perfektný základ a spĺňa presne to, čo si predstavovali. Aj keď nakoniec museli do renovácie investovať viac, ako mali v pláne, vedia, že to stálo za to!

„Bolo tam veľa hnedých a červených farebných tehál, chceli sme to celé zjednotiť a zmodernizovať,“ vysvetlila Tiffany a dodala, že celý priestor otvorili a premaľovali na jemné svetlé odtiene, čím sa úplne otvoril, presvetlil a zútulnil.

Medzi najväčšie zmeny, ktoré bolo nutné vykonať, bola oprava strechy, kompletná renovácia kuchyne, kúpeľňa, ktorú rozšírili a pridali aj dvojitú sprchu. Veľké a náročnejšie práce ako aj celkový vizuál domu nechali na odborníkov, no väčšinu menších úprav vrátane maľovania, doplnkov, zariaďovania a opráv si robili svojpomocne. 

Svoj vysnívaný domov a nápady na bývanie začali zverejňovať aj na Instagrame, kde inšpirujú mnohých ľudí. Ak sa tiež chystáte vynoviť svoj príbytok, možno si tu nájdete inšpirácie aj pre seba. Naozaj krásne, čo poviete?

​Raper Majself si s rodinkou dom snov už našiel...

Súvisiace články

Najčítanejšie